Yenişehir’in Yol Haritası Muhtarlarla Çiziliyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanvekili Çağdaş Dutlu, ilçede görev yapan muhtarlarla Atatürk Kültür Merkezi’nde bir araya gelerek mahallelerin sorun, talep ve önerilerini dinledi. Yerel yönetimin bir ekip işi olduğunu vurgulayan Dutlu, “Bu ekibin sahada gözü, kulağı, sesi ve en güçlü bağı da siz değerli muhtarlarımızsınız. Sahadan getireceğiniz her talep, belediyemizin öncelikli çalışma gündemini oluşturmaya devam edecektir.” dedi.

KENT - 02-11-2026 10:44

Yenişehir Belediye Başkanvekili Çağdaş Dutlu, ilçede görev yapan muhtarlarla Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda buluştu. Muhtarların talep ve önerilerini tek tek dinleyen Dutlu, mahallelerin ihtiyaçlarının karşılanması ve belediye hizmetlerinin kesintisiz sürdürülmesi için çalışmaların aynı kararlılıkla devam edeceğini söyledi. Toplantıda muhtarların mahallelerde karşılaştıkları sorunlar, vatandaşların beklentileri ve çözüm önerileri ele alındı. Yerel yönetim hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesinde muhtarların önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Dutlu, “Yenişehir’imizin kalbi ve vatandaşlarımızın ilk kapısı olan sizlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Seçilmiş Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’in de hepinize ayrı ayrı selamlarını iletiyorum. Başkanımızın ilçemize ve hemşehrilerimize duyduğu bağlılığı yakından biliyoruz. Bu süreçte belediye hizmetlerinin kesintisiz sürmesi, mahallelerimizin ihtiyaçlarının eksiksiz karşılanması ve halkımıza en iyisinin sunulması için çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz. Dayanışma ve ortak akıl içerisinde, hep birlikte Yenişehir için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“MUHTARLAR SAHADAKİ GÖZÜMÜZ VE KULAĞIMIZ”

Yerel yönetimin bir ekip işi olduğunu vurgulayan Dutlu, “Bu ekibin sahada gözü, kulağı, sesi ve en güçlü bağı da siz değerli muhtarlarımızsınız. Mahallelerimizin her sokağındaki sorunları, mahallelinin dertlerini ve beklentilerini en iyi sizler biliyorsunuz. Bugün buradaki buluşmamızın temel amacı da tam olarak budur. Sizleri dinlemek, ilettiğiniz her talebi ve öneriyi tek tek not alarak çözüm yollarını birlikte üretmek. Şunu tüm samimiyetimle ifade etmek isterim ki Yenişehir’imizde hizmetler kesintisiz ve aynı azimle devam edecektir. Hiçbir mahallemiz ve sokağımız hizmetten mahrum kalmayacak, belediyemizin kapıları da iletişim kanalları dün olduğu gibi bugün de yarın da sizlere ve vatandaşlarımıza her zaman sonuna kadar açık olacak. Sahadan getireceğiniz her talep, belediyemizin öncelikli çalışma gündemini oluşturmaya devam edecek. Önemli olan; ihtiyaçları doğru tespit etmek, öncelikleri belirlemek ve çözüm için samimiyetle gayret göstermektir. Bizler, Yenişehir’in geleceğini ortak akılla şekillendirmek istiyoruz; bunun tek yolu da belediyemiz ile muhtarlarımız arasındaki bağı en güçlü şekilde tutmaktır. Ortak akıl, güçlü iş birliği ve dayanışmayla Yenişehir için daha güzel işler başaracağız.” dedi.

Günün Diğer Haberleri