Corona Virüsü Bilgilendirme Sayfası Açıldı

WeBookin CEO’su Dorukcan Keskin, "corona virüsü (Covid-19) bilgilendirme sayfamızla halkımızı bu konuda bilinçlendirmeye, işin ciddiyetini göstermeye ve virüsün etki ettiği nüfus yoğunluğunu anlık göstermeye çalışıyoruz” dedi.

DÜNYA - 23-03-2020 11:59

Corona Virüsü Bilgilendirme Sayfası Açıldı
Advert

Corona virüsü bilgilendirme sayfası webookin.com/corona açıldı

Corona virüsü salgını ile mücadelede tüm dünya ülkeleri gibi Türkiye de birçok tedbir uyguluyor. Türkiye’de tespit edilen corona virüsü vakalarının iyileşme göstermesi ve yeni vakaların çıkmaması için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Corona virüsü ile ilgili anlık veriler birçok kişi tarafından en çok merak edilenler arasında. WeBookin CEO’su Dorukcan Keskin, “WeBookin.com olarak corona virüsü (Covid-19) bilgilendirme sayfamızla halkımızı bu konuda bilinçlendirmeye, işin ciddiyetini göstermeye ve virüsün etki ettiği nüfus yoğunluğunu anlık göstermeye çalışıyoruz” dedi.

WeBookin tarafından Corona virüsü ile ilgili hazırlanan ve webookin.com/corona adresinde yer alan bilgilendirme sayfasında tüm dünyadaki corona virüsü (Covid – 19) vakalarının sayısal bilgisine erişilebiliyor. Salgın Bilgilendirme Sayfası, anlık gelişmeleri takip ederek kullanıcılara dünya üstündeki durumu ve istatistikleri göstermeyi amaçlıyor.

MERSİN KENT HABER

Advert
DİĞER HABERLER
YEŞİL AKLAMA 'teyit'

YEŞİL AKLAMA 'teyit'

17-04-2024 - DÜNYA

Çipli Kimlik Kartları Hem Ehliyet Hem de Pasaport Olabilir

Çipli Kimlik Kartları Hem Ehliyet Hem de Pasaport Olabilir

13-04-2024 - DÜNYA