Çugider'in Düzenlediği Cumhuriyet Resim Yarışması'nı Kazananlar Belli Oldu

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) , Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nokta Eğitim Kurumuyla birlikte "Cumhuriyet ve Atatürk" temalı ödüllü resim yarışması düzenledi.

EĞİTİM - 28-10-2023 18:56

Çugider'in Düzenlediği Cumhuriyet Resim Yarışması'nı Kazananlar Belli Oldu
Advert

Mersinli Ahmet İlkokulu'nda Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen CUMHURİYET TEMALI resim yarışmasının sergisinin açılışında öğrenciler büyük coşku yaşadı.

ÇukurovaSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış'ın da hazır bulunduğu resim yarışması ödüllerini kazanan öğrenciler belli oldu.

Çugider Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Gelbul, resim yarışması ödül töreninde yaptığı konuşmasında;  "Türk Milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi, cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır.

Cumhuriyet erdemdir. LİYAKATTİR. Cumhuriyet FIRSAT EŞİTLİĞİDİR. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk toplumudur.. 29 Ekim 1923 de TBMM de Cumhuriyeti ilan eden Mustafa Kemal Atatürk’e minnet borçluyuz. 
Geleceğimizin teminatı olan çocuklar kendine güvenli, donanımlı, milli manevi değerlerine bağlı birer vatandaş yetişmelerini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğu. Atatürk için çocuk, ulusun haklarını korur gibi korunması gereken bir varlıktır.
Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği olarak güzel Mersinimize nitelikli etkinliklerle katkı sunmak bizleri mutlu ediyor.
Bu sene 100.Yıl Cumhuriyet kutlamalarında özellikle Çocuklarımıza”  Cumhuriyet değerlerini öğretmek Atatürk ve demokrasi bilincini aşılamak adına ATATÜRK VE CUMHURİYET TEMALI yarışmayı önemsiyoruz. Çocuklarımıza bu konuda destek veren siz velilerde ayrıca teşekkür ediyoruz diye ifade ederek 100. yıl yolunda Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" dedi.


Birinciliğe ödülünü Nokta Eğitim Kurumu Gökhan Emer, İkincilik ödülünü sponsorluğu da üstlenen ÇukurovaSİFED Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı  Hüseyin Kış, üçüncülük ödülünü de öğrenciye  Çugider Başkanı Sibel Gelbul verdi.

Gelbul, Ev sahipliğini üstlenen Okul Müdürü Yusuf Baltacıoğluna, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’ya teşekkür etti.
Mersinli Ahmet İlkokul öğrencilerinde CUMHURİYET TEMALI resim sergisinin de açılışını gerçekleştirdiğimiz okulda Cumhuriyetin 100.Yıl coşkuyla kutlandı.

Resim Yarışmasını kazanan öğrenciler;

Düğdüören Kaşlı İlkokulu /  Toroslar / İlhan Ata -Tablet 

24 Kasım İlkokulu / Yeişehir / Duru Çelik - Bisiklet

Dr. Lütfi Kolukırıkoğlu İlkokulu / Tarsus / Nihan Ece Özdemir / Satranç

MERSİN KENT HABER

Advert
DİĞER HABERLER
ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

26-04-2024 - EĞİTİM

Büyükşehir, Öğrencileri Yetenek Sınavına Hazırlıyor

Büyükşehir, Öğrencileri Yetenek Sınavına Hazırlıyor

25-04-2024 - EĞİTİM