DİYALEKTİK KAFE ŞEHRİN MERKEZİNDE TERAS KEYFİ

Mersin'in en canlı noktasında soluk alacağınız, dinleneceğiniz, çayınızı, kahvenizi içeceğiniz, yüreğinizi de serinleteceğiniz yeni bir uğrak noktası dostlarınn katılımıyla DİYALEKTİK Kültür Kafe açıldı.

YAŞAM - 21-04-2024 11:11

DİYALEKTİK KAFE ŞEHRİN MERKEZİNDE TERAS KEYFİ
Advert

Emekli Öğretmen Yıldırım Akpınar ile Emekli Hemşire Zübeyde Sadırlı Akpınar, DİYALEKTİK Kültür Kafe'yi yeni bir yaşam noktası olarak açmanınn mutluluğunu dostlarının katılımıyla kapılarını açtı.

Kent yaşamında özel bir yerleri olan Akpınar Ailesi, DİYALEKTİK Kafe'de sıcak bir çay tadında, çay ocağındaki fiyatlarıyla da kahve içmenin yeni tadını teras katta sunuyor. Her türlü soğuk içeceklerin "bira'nın" da yer aldığı kafede, kitap okuma salonu, toplantı salonu,film ve sinevizyon gösterim alanı, mutfağıyla günün her saatinde "dostları için" kentin merkezinde hizmet veriyor.

Kapanan yerlerle savrulan, birbirinden uzaklaşan insanları biraraya getiren huzurlu ortamıyla  sıcak bir buluşma noktası olma özelliğiyle DİYALEKTİK Kafe, şehrin en merkezi yeri Silifke Caddesi, Balıkçılar Çarşısı yanı "Yaprak Tantuni" üstünde açıldı.

Dostlarınızla yeniden bir araya gelmenin, soluk alabileceğiniz, dinlenebileceğiniz, kafanızı dinleyeceğiniz yeniuğrak noktanız DİYALEKTİK Kafe'de aradığınız her özelliğe sahip. Sizlere hizmet edebilmek için sizleri bekliyor.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Advert
DİĞER HABERLER
YÖRÜKLER ÇADIRLARI BİR BİR AYDINLANTILIYOR

YÖRÜKLER ÇADIRLARI BİR BİR AYDINLANTILIYOR

02-05-2024 - YAŞAM

HALK KART NİSAN AYI TUTARLARI HESAPLARDA

HALK KART NİSAN AYI TUTARLARI HESAPLARDA

30-04-2024 - YAŞAM