Ekonomi Bakan Yardımcısı Coşkun'un Aydıncık Müjdesi

Kalkınma Bakan Yardımcısı Coşkun’dan Aydıncık Belediye Başkanı Aktan’a müjde geldi.Coşkun "Aydıncık projelerini hayata geçirmek için Bakan Elvan'dan talimat aldım" dedi.

YEREL - 14-06-2016 13:52

Ekonomi Bakan Yardımcısı Coşkun'un Aydıncık Müjdesi
Advert
Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yufuf Coşkun’la Mersin’de bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Mersin’de bir dizi temaslarda bulunan Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, akşam Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan’la baş başa görüştü. Aydıncık’a yapılacak yatırımlar hakkında sundukları projeleri Bakan Yardımcısı Coşkun’a aktaran Ferat Aktan, “Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan nezdinde Aydıncık’a yapılacak yatırımları içeren proje dosyalarımızı kendilerine sunmuştuk. Sağ olsun Değerli Bakanımız Lütfi Bey Aydıncık ile özel olarak ilgileniyor. Bu projelerin en kısa zamanda onaylanacağını tahmin ediyorum” dedi.

“AYDINCIK’A DEĞER KATACAK PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun da, Başkan Aktan’a Aydıncık’a yapılması planlanan projelerden bilgisi olduğunu belirtti. Coşkun, “Sayın Bakanımız Lütfi Elvan Beyefendi, Aydıncık yatırımlarını hızlandırmamız için bizlere gereken talimatları verdi. Mersin’e ve Aydıncık’a değer katacak her projeyi hayata geçirmek için çalışıyoruz” diye konuştu. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Aydıncık Belediye başkanı Ferat Aktan’ın Bakan Yardımcısı Coşkun’u Aydıncık’a ve özellikle Aydıncık’ın sahip olduğu Dünya mirası Aynalıgöl Mağarası’na davet etmesiyle görüşme son buldu.

Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun’la görüşmesinin oldukça verimli geçtiğini belirten Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, “Sayın Bakan Yardımcımız’la bu vesileyle tanışmıştık da olduk. Oldukça verimli bir görüşme oladuğuna inanıyorum. Aydıncık için çok güzel şeyler olacak inşallah” dedi.

MERSİN KENT HABER

Advert
DİĞER HABERLER
Trabzon Fındığı mı, Samsun Fındığı mı?

Trabzon Fındığı mı, Samsun Fındığı mı?

07-11-2023 - YEREL

İstanbul'da Toplam Seçmen Sayısı Ne Kadar Olmuştur?

İstanbul'da Toplam Seçmen Sayısı Ne Kadar Olmuştur?

07-10-2023 - YEREL