MAXUS, Doğan Trend ve Derya Grup Güvencesiyle Mersin’de…

Elektrikli ticari araç markası MAXUS’un Türkiye’deki ilk bayiliğini alan Derya Grup, kendinden sonra gelecek elektrikli ticari araçlara referans olacak markayı Mersinlilerle buluşturdu.

RÖPORTAJ - 04-10-2023 19:40

MAXUS, Doğan Trend ve Derya Grup Güvencesiyle Mersin’de…
Advert

Derya Grup, elektrikli ticari araç markası MAXUS’u Mersinlilerle buluşturdu

. Doğan Trend Otomotiv Distribütörlüğü’nde Türkiye’ye gelen elektrikli ticari araç MAXUS’un halihazırda tek modeli olan E -Deliver 3, Mersin’de büyük ilgi görmeye başladı.

1896 British LEYLAND Firması’nın mirası ve devamı olan, LEYLAND’ın uzun yıllara dayanan güvenini ve genlerini taşıyan MAXUS, Avrupa’da şimdiden çok sayıda ödül aldı. 127 yıl öncesinde başlayan MAXUS ’un hikayesi, geleceğe yönelik bir segmente odaklanıyor. MAXUS’un en dinamik segmentlerden biri olan elektrikli araçlar, kendi sınıfında standartları belirliyor.

SERVİS, YEDEK PARÇA GÜVENCESİYLE…

Türkiye üzerinde de üstün bayii satış ağı kurulmaya başlanan markanın bayilikleri de yayılıyor. Markanın Türkiye Temsilcisi Doğan Trend, kendi bayileriyle satışa devam etme kararı alırken, yedek parça servis ve garanti de tamamen Doğan Trend güvencesinde olacak. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağı da firma yetkilileri tarafından ifade ediliyor. ,

ÖNEMLİ ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Şehir içi kullanım odağındaki ticari ihtiyaçlara cevap verebilen modelde 905 kilogramlık yükleme kapasitesi sunuluyor. Bataryalı elektrikli araçlarda uzun yıllara dayanan deneyimiyle MAXUS, bölgesel ve kentsel dağıtım trafiği için giderek daha katılaşan çevresel düzenlemeleri ve kentsel alanlardaki özel zorlukları dikkate alan çözümler sunuyor. Elektrikli altyapısı sayesinde uzun vadeli kullanımda yakıt/şarj, vergi ve bakım gibi maliyetleriyle dizel motorlu ticari araçlara göre 5 yıllık periyotta 390 bin TL’ye kadar avantajı yakalamanın mümkün olduğu markadaki paket, hızlı şarj desteğiyle 45 dakikada yüzde 5’ten yüzde 80 doluluk seviyesine getirilebiliyor. MAXUS E-Deliver 3, tamamen dolu olduğu şarj senaryosuna göre şehir içerisinde 371 kilometrelik menzil iddiasına sahip bulunuyor

. KISA SÜREDE TERCİH EDİLDİ

Markanın Mersin’de Hüseyin Kış yönetim kurulu başkanlığındaki Derya Otomotiv bünyesinde buluştuğu bilgisine ulaşan Mersinli tüketiciler ve şirketin yakın dostları, çok kısa zaman içerisinde elektrikli ticari aracı tercih etmeye başladı. Aracı kısa zamanda tercih eden başlıca sektörler içerisinde enerji, toptan gıda, inşaat, konfeksiyon, giyim, yemekçilik, zirai ilaçlama, ilaç dağıtım ve su, tüp gibi perakende ihtiyaçlar ve kargo firmaları öncelikli oldu.

MERSİN KENT HABER

Advert
DİĞER HABERLER
Türkiye’de Yabancı Müzik Alışkanlıkları Açıklandı

Türkiye’de Yabancı Müzik Alışkanlıkları Açıklandı

30-01-2024 - RÖPORTAJ

The Bodrum Cup İçin Geri Sayım Başladı

The Bodrum Cup İçin Geri Sayım Başladı

27-09-2023 - RÖPORTAJ