Mersin Polisi Kanun Kaçakçılarına Ve Suç Faillerine Geçit Vermiyor

Mersin Emniyet Müdürlüğü, Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 07.07.2018-17.07.2018 tarihleri arasında suç ve suçlulara yönelik sürdürülen operasyonlarlarda suç çetelerine ve suç faillerine göz açtırmıyor

KENT - 23-07-2018 21:22

Mersin Polisi Kanun Kaçakçılarına Ve Suç Faillerine Geçit Vermiyor
Advert

Mersin Emniyet Müdürlüğü,'nden yapılan açıklamada;1-Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri ile birlikte Akdeniz İlçesi Camişerif Mahallesinde bulunun bir iş hanında yabancı uyruklu şahıslarda kaçak tütün mamulleri olduğu ve ticaretini yaptıkları bilgisi alınması üzerine alınan arama kararına istinaden 17.07.2018 günü yapılan operasyon sonucu çeşitli markalarda toplamda 2730 paket Gümrük Kaçağı sigara yakalandı, ele geçen mamullerle birlikte iki yabancı uyruklu H.E. ve A.A. isimli şüpheliler yakalanarak haklarında gerekli işlemlere başlanıldı.

 

2-Sorumluluk bölgemiz dahlinde bulunan sokak ve caddelerde yapılan kontrollerde 2 adet Ruhsatsız Tabanca, 1 adet Kurusıkı Tabanca, 1 adet Ruhsatsız Av Tüfeği, bu silahlara ait 19 adet fişek, ele geçmiş, Uyuşturucu ticareti yapan şahıslardan 75 Gram Metafetamin, 45 Gram Esrar, 5 Gram Eroin, 1 Gram Shunk, 4 adet uyuşturucu hap, ve 162 paket Gümrük Kaçağı sigara ele geçmiş, yakalanan 12 şüpheli hakkında ilgili birimlerce işlem yapıldı.

3-Hırsızlık, Kapkaç ve diğer suçlarda kullanılan şase ve numaraları silinmiş 4 motosiklet yakalanarak gerekli işlemler yapıldı.

4-Haklarında yakalama kararı bulunan ve cezaevlerinden firar eden suç faillerine yönelik sürdürülen operasyonlarda; Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, Hükümlü Veya Tutuklunun Kaçması, Gece Vakti Yağma, Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık, Yaralama, suçlarından haklarında kesinleşmiş 11 yıl ve aralıklarla hapis cezası bulunan toplam 26 şüpheli yakalanarak ceza evlerine teslim edildi, yine haklarında birçok suçlardan yakalama kararı bulunan 23 şüpheli, toplamda 49 şüpheli yakalanarak adli işlemler yapıldı.

 

Mersin Polis Teşkilatı halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız sürekli devam edecektir." 

MERSİN KENT HABER

 

Advert
DİĞER HABERLER
NACARLI'DA LOJİSTİK MERKEZİ YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

NACARLI'DA LOJİSTİK MERKEZİ YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

30-04-2024 - KENT

Milletvekili Ekmen’den Mersin Mobilya Fuarına Ziyaret

Milletvekili Ekmen’den Mersin Mobilya Fuarına Ziyaret

29-04-2024 - KENT