MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANLIĞINA EMRE CELAL GÜL ATANDI

Mersin Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi gerçekleşti.

SİYASET - 13-08-2023 22:15

MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANLIĞINA  EMRE CELAL GÜL ATANDI
Advert

Mersin Ülkü Ocakları’nda görev değişimi gerçekleşti. Yeni Başkan, Ülkü Ocakları Blokzincir Akademisi’nden Mersin’in tek temsilcisi olarak mezun olan Otomotiv Mühendisi Emre Celal Gül oldu.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın tensipleri; MHP Genel Başkanı ve Türk Dünyası’nın Bilge Lideri Devlet Bahçeli’nin olurlarıyla, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı görevine atanan Emre Celal Gül, bu kutlu görevi layıkıyla yerine getireceğini ve büyük onur duyduğunu söyledi.

2015-2018 yılları arasında Bursa Uludağ Üniversitesi teşkilatında, 2018-2021 yıllarında da Toroslar Ülkü Ocakları’nda yerel seçim çalışmaları ve sonrasında aktif görevlerde bulunan Gül, Yüksek lisans eğitiminde Askeri araçlarda savunma sistemleri üzerine tez çalışmasını yürütmektedir.

“BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Yeni Başkan Emre Celal Gül yaptığı açıklamada; “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın tensipleri, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in olurlarıyla Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı’na atanmış bulunmaktayım. Huzurlarınızda Genel Başkanımıza ve Bilge Liderimize teşekkür ediyorum. Davamızı ve bayrağımızı hak ettiği yerlere taşımak ve ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız. Bizler; Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinden giden Türk gençliğiyiz. Camiamızın birlik ve beraberliği için gayret edeceğiz. Rabbim bu kutlu yolda bizlere güç kuvvet versin” dedi.

EMRE CELAL GÜL KİMDİR?

Ülkü Ocakları Blokzincir Akademisi’nden Mersin’in tek temsilcisi olarak mezun olan Emre Celal Gül, Mersin’in Musalı Mahallesi’ndendir.

Gül; İçel Anadolu Lisesi, Uludağ Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Adalet Bölümü okullarını bitirmiştir.

Halen Tarsus Üniversitesi Makine Mühendisliği Yüksek Lisans Programı’nda eğitimine devam Emre Celal Gül, Yüksek lisans eğitiminde Askeri araçlarda savunma sistemleri üzerine tez çalışmasını yürütmektedir.

İş hayatında analiz mühendisi, yedek parça sorumlusu ve özel kalem müdür yardımcılığı gibi görevlerde de bulunan Gül, Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin

düzenlediği Blokzincir Akademisi’nden Mersin’in tek temsilcisi olarak Türkiye geneli 13 mezundan birisidir.

2015-2018 yılları arasında Bursa Uludağ Üniversitesi teşkilatında görevler alan Gül, 2018-2021 yıllarında da Toroslar Ülkü Ocakları’nda yerel seçim çalışmaları ve sonrasında aktif görevlerde bulunmuştur.

25 Ocak 1997 doğumlu olan Gül, bekar olup iyi derece İngilizce bilmektedir. Ailesi ise 26 yıldır bölgede tarım sektöründe esnaflık yapmaktadır.

Advert
DİĞER HABERLER
BAŞKAN IŞIKBAY, SONUÇLARI İYİ TAHLİL EDECEĞİZ

BAŞKAN IŞIKBAY, SONUÇLARI İYİ TAHLİL EDECEĞİZ

02-04-2024 - SİYASET

Mehmet Emin Ekmen, Gelin İktidara da Muhalefete de Sarı Kartı Gösterelim

Mehmet Emin Ekmen, Gelin İktidara da Muhalefete de Sarı Kartı Gösterelim

30-03-2024 - SİYASET