Mezitli'de Kamuya Ait WC'lere ve Çöp Kovalarına Saldırı

Mezitli Belediyesi’nin vatandaşların sahilleri daha rahat kullanabilmesi amacıyla yaptığı hizmetler kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Viranşehir bölgesine konulan seyyar tuvalet ve çöp kovaları kırılarak ve yakılarak tahrip edildi.

RÖPORTAJ - 26-05-2017 01:25

Mezitli'de Kamuya Ait WC'lere ve Çöp Kovalarına Saldırı
Advert

Mutlu Kent Mezitli yolunda vatandaşların sahili daha verimli kullanabilmesi için Mezitli Belediyesi tarafından yapılan hizmetler kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Viranşehir ve Soli Pompeiopolis bölgesinde vatandaşların kullanımı için konulan seyyar tuvaletler ve çöp kovaları kırılarak ve yakılarak tahrip edildi. Tahrip edilen bu hizmetler hem vatandaşın hizmetten sağlık şekilde yararlanmasının hem de milli servetin heba edilmesine neden oluyor.

HİZMETLERİ KORUMAK VATANDAŞIN GÖREVİ
Hizmetin yapılması kadar korunmasının da önemli olduğuna vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “İnsanımızın tüm imkanlarından yararlanabilmesi için hizmet üretmeye çalışıyoruz. Ancak yaptığımız bu hizmetler kim olduğunu bilmediğimiz art niyetli kişiler tarafından tahrip edilerek kullanılmaz hale getiriliyor. Herkese eşit hizmet üretmeye çalışıyoruz ama takdir edileceği gibi bizim her yaptığımız hizmetin başına bir bekçi koyma şansımız yok. Ürettiğimiz hizmetleri korumak o hizmetlerden yararlanan değerli halkımızın sorumluğunda olmalıdır” dedi.

VATANDAŞIMIZ BU KİŞİLERE TEPKİSNİ GÖSTERSİN
Her zaman olduğu gibi vatandaşlardan belediye hizmetlerine sahip çıkmasını isteyen Başkan Tarhan, “Vatandaşlarımızdan, böylesi art niyetli kişileri gördükleri zaman uyarmaları yada gerek belediyemizi gerekse bölgede bulunan güvenlik güçlerini aramalarını istiyoruz. Çünkü bu hizmetler tahrip edildiğinde hem vatandaşın hizmete ulaşmasında aksamalar yaşanıyor hem de vatandaşın parasıyla yapılan değerler yok ediliyor” diye konuştu.

MERSİN KENT HABER

Advert
DİĞER HABERLER
Türkiye’de Yabancı Müzik Alışkanlıkları Açıklandı

Türkiye’de Yabancı Müzik Alışkanlıkları Açıklandı

30-01-2024 - RÖPORTAJ

MAXUS, Doğan Trend ve Derya Grup Güvencesiyle Mersin’de…

MAXUS, Doğan Trend ve Derya Grup Güvencesiyle Mersin’de…

04-10-2023 - RÖPORTAJ