Sparkle, “Global Backbone Deneyimi" Başlattı

İtalya'daki ilk uluslararası hizmet sağlayıcısı ve ilk on küresel operatör arasında yer alan Sparkle, kendi ağlarına özel “Dünyanın İletişim Platformu” ‘nu etkinleştiren yeni web sitesi “Global Backbone Deneyimi”’ni duyurdu.

DÜNYA - 09-02-2021 19:47

Sparkle, “Global Backbone Deneyimi
Advert

Yeni interaktif araç tisparkle.com’da çevrimiçi sunuluyor.

Havas Milan tarafından tasarlanan Global Backbone, 2019'da lanse edilmiş "Dünyanın İletişim Ağı" videosunu takip eden ve geliştiren, sektörde eşi benzeri olmayan yeni bir interaktif haritadır. Bu web sitesi, Sparkle'ın - 540.000 km'den fazla sürekli genişleyen fiber optik akıllı sistem, en gelişmiş iletişim, ürün ve hizmetleri sunmak için en son teknolojiyi kullanan küresel ağına odaklanıyor ve Sparkle'ın tüm varlıkları içinde gezinme ve keşfetme imkânı sunuyor.

Kurumsal web sitesine tamamen entegre edilmiş Global Backbone, Google Haritalar Platformu temel alınarak tasarlandı ve kullanıcılar için tüm karasal fiber, denizaltı kabloları ve varlıklarına, uluslararası fiberlerin ayrıntılı görünüm ve yakınlaştırma yetenekleriyle mükemmel, dinamik ve ilgi çekici bir göz atma deneyimi sağlıyor.  Buna ek olarak, web sitesinde konuma göre kolay bir arama aracı, her bir varlıkta sunulan hizmetlerin eksiksiz ve kapsamlı bir görünümü ve ek bilgi veya fiyat teklifi talep etmek için bir iletişim formu bulunuyor.

Yeni Global Backbone'un grafik tasarımı, firmanın kurumsal web sitesinin görünümü ve hissi ile hem ATL hem de BTL ile olan uyumluluğu sayesinde Sparkle'ın marka kimliğiyle de tutarlılık sağlıyor. Özel tasarlanmış İçerik Yönetim Sistemi (CMS) ve özelleştirilmiş veritabanı, içerik revizyonunu ve entegrasyonunu kolaylaştırıyor.

Global Backbone web sitesi, iki ana hedefi olan uzun vadeli bir iletişim stratejisi çerçevesinde tasarlandı. Bunlardan birincisi, Sparkle’ın “Dünyanın İletişim Platformu” ‘nu etkinleştiren ağının küresel erişimini örneklendirirken şirketin yeniden markalaşmasını sürdürmek ve bir diğeri ise Sparkle’ın teknolojik olarak gelişmiş küresel ağını tanıtmak ve sürdürmek için "Dünyanın İletişim Ağı" kampanyasından yararlanmak.  Sparkle'ın "Dünyanın İletişim Ağı" olarak konumlandırılması, bunu somutlaştıran yeni Global Backbone ile güçlendirildi.

 

Sparkle Hakkında

TIM Group’un tamamına sahip olduğu global operatör olan Sparkle; Avrupa’dan Afrika’ya, Kuzey ve Güney Amerika’dan Asya’ya uzanan yaklaşık 540,000 kilometrelik fiber kablo ağıyla İtalya’daki ilk uluslararası hizmet sağlayıcı olmakla birlikte dünya çapında ilk onda yer almaktadır. Sparkle, global IP, Veri, Bulut, Veri Merkezi, Mobil Veri ve Ses platformlarını kullanarak Çokuluslu Kuruluşların yanı sıra, İnternet Hizmet Sağlayıcılara, OTT’lere, Medya ve İçerik Oynatıcılara, Uygulama Hizmeti Sağlayıcılara, Sabit ve Mobil Operatörlere geniş kapsamlı ICT çözümleri sunar. 34’ten fazla ülkede faaliyet gösteren Sparkle’ın satış ağı tüm dünyaya yayılmıştır.

Sparkle hakkında daha fazla bilgi için Twitter ve Linkedin profillerini takip edebilir veya tisparkle.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Advert
DİĞER HABERLER
BAŞKAN YILMAZ, AVRUPA KONSEYİ’NDE ÜLKEMİZİ TEMSİL ETTİ

BAŞKAN YILMAZ, AVRUPA KONSEYİ’NDE ÜLKEMİZİ TEMSİL ETTİ

28-03-2024 - DÜNYA

Ayşe Türkoğlu, Cook Strait'i Yüzüp  Geçerek Yeni Bir Rekor Kırdı

Ayşe Türkoğlu, Cook Strait'i Yüzüp Geçerek Yeni Bir Rekor Kırdı

21-03-2024 - DÜNYA