TEMAD Mersin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladı

Türkkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Mersin İl Başkanı Halil Kur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yayınladığı mesajla kutladı.

GÜNCEL - 21-04-2022 19:14

TEMAD Mersin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladı
Advert

Başkan Halil Kur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yıldönümünde yayınladığı kutlama mesajında; "

Bu gün ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRk’ ün “ EN BÜYÜK ESERİM” diye söylediği Türk Milletinin iradesini temsil eden birinci Büyük Millet Meclisinin açıldığı ve Türk Milletinin egemenliğini ilan ettiği gündür.

Bu gün ülkemizde demokratik hayatın temellerinin atıldığı Türk Milletinin bağımsız yaşama iradesinin tüm dünyaya ilan edildiği gündür.

Bu gün “ BUGÜNÜN KÜÇÜKLERİ YARININ BÜYÜKLERİDİR.” Diyen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün bu bayramı Türk çocukları ile birlikte tüm dünya çocuklarına armağan ettiği gündür.

Atatürk ışığının aydınlattığı medeniyet yolunda Türk çocukları yürümeye devam edecek, geleceğe taşıyacakları çağdaşlık meşalesi ülkemizde hiç sönmeyecektir.

Bu anlamlı günde cumhuriyetimizin kurucusu başta gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere birinci mecliste görev yapan üyelerini, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, bu bayramın yüce Türk Milletine ve tüm Dünya çocuklarına kutlu olması dileğiyle sevgilerimi sunuyorum." ifadeleri yer aldı.

MERSİN KENT HABER

 

Advert
DİĞER HABERLER
MEZUN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN SEÇER’i ZİYARET

MEZUN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN SEÇER’i ZİYARET

25-08-2026 - GÜNCEL

TARSUS'TA CAMİLERDE KANDİL SİMİDİ İKRAMI

TARSUS'TA CAMİLERDE KANDİL SİMİDİ İKRAMI

25-08-2026 - GÜNCEL