TİPİDE KAYBOLAN KARAMANLI GENÇ KURTARILDI

Karaman'dan Mersin'e yola çıkan tipide kaybolan genç Ege Kabalak dört günün sonunda bulundu.

GÜNCEL - 27-03-2021 17:32

TİPİDE KAYBOLAN KARAMANLI GENÇ KURTARILDI
Advert

Mersin’e gelmek için yola çıkan ve yoğun tipi nedeniyle araçları Ayrancı-Erdemli yolunda kara saplanan 2 gencin ardından 4 gündür aranan Ege Kabalak’a da ulaşıldı. Ege Kabalak, Mersin Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekiplerinin de desteklediği uzun çalışmaların ardından kurtarıldı.

24 Mart Çarşamba günü Mersin’e gelmek için arkadaşları Rabia Bingöl ve Furkan Keleş ile yola çıkan Ege Kabalak’ın yoğun tipi nedeniyle bulunduğu araç kara saplandı. Telefonları da çekmeyen 3 gençten Furkan Keleş’in annesinin oğluna ulaşamadığı için durumu AFAD ekiplerine bildirmesi üzerine, Jandarma Arama Kurtarma timi, Karaman, Adana ve Mersin AFAD İl Müdürlüğü ile UMKE ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri yoğun çalışma başlattı.

Kardan kapanan yolları Büyükşehir’in karla mücadele ekipleri açtı

Büyükşehir Belediyesi’nin 4 iş makinesi, 2 treyler, 2 arazi aracı ve 1 akaryakıt nakil aracı ile 10 kişilik karla mücadele ekipleri kardan kapanan yolları açtı. Arama kurtarma çalışmaları ile 25 Mart Perşembe günü önce Rabia Bingöl ve Furkan Keleş’e ulaşıldı. 4 gündür aranan Ege Kabalak’a ise bugün öğlen 13.00 sıralarında Cocak dere vadisiyle Berdan Çayı’nın doğduğu yer arasındaki Suçatı mevkiinde ulaşıldı.

Bulunduğu yerden 60 km boyunca yürüyerek Çamlıyayla ilçesi Sebil sınırına kadar ulaşan Kabalak’a telefon sinyallerinden ulaşıldı. Kabalak, kendisine ulaşan arama kurtarma ekiplerine ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

MERSİN KENT HABER

Advert
DİĞER HABERLER
Mersin’de Bir Haftada 783 Aranan Şahıs Yakalandı

Mersin’de Bir Haftada 783 Aranan Şahıs Yakalandı

25-06-2026 - GÜNCEL

TARSUSLU SPORCULAR AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDAN 4 MADALYA İLE DÖNDÜ

TARSUSLU SPORCULAR AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDAN 4 MADALYA İLE DÖNDÜ

25-06-2026 - GÜNCEL