VALİ TOROS, 25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜ PROGRAMINAKATILDI

Mersin Valisi Atilla Toros, ‘‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’’ kapsamında düzenlenen programa katıldı.

GÜNCEL - 26-11-2025 09:47

VALİ  TOROS, 25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜ PROGRAMINAKATILDI
Advert

Mersin Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda bir konuşma gerçekleştiren Vali Atilla Toros; ‘‘Kadına şiddet sadece bir suç değildir, insanlığa ihanettir. Bu ihanetin izahı, mazereti olamaz. İnancımızda, geleneğimizde ve kültürümüzde kadına şiddete asla yer yoktur.

KADES, ALO 183, şiddet önleme merkezleri ve irtibat noktalarıyla kadınlarımızın yanındayız. El ele verdikçe şiddet kaybedecek, insanlık kazanacak.’’ ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz’ın da bir konuşma gerçekleştirdiği program; video gösterimi, şiir dinletisi ve tiyatro gösterisinin ardından resim sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

Advert
DİĞER HABERLER
LEVENT UYSAL: BAYRAMLAR BİRLİK VE KARDEŞLİĞİMİZİN EN GÜÇLÜ TEMİNATIDIR

LEVENT UYSAL: BAYRAMLAR BİRLİK VE KARDEŞLİĞİMİZİN EN GÜÇLÜ TEMİNATIDIR

25-05-2026 - GÜNCEL

BAŞKAN YILDIZ KURBAN SATIŞ ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN YILDIZ KURBAN SATIŞ ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

25-05-2026 - GÜNCEL