MSK, PLAY-OFF’LARDA YARI FİNALDE

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Play-off’da mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (MSK) Play-off çeyrek final ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler’le yeniden karşılaşan ve 68-79 yenen MSK ekibi, yarı finale yükseldi.

SPOR - 02-05-2024 12:53

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Play-off’da mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (MSK) Play-off çeyrek final ikinci maçından da galibiyetle ayrılarak yarı finale yükseldi. Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler’le yeniden karşılaşan ve 68-79 yenen MSK ekibi, zorlu bir maçtan galibiyetle ayrılarak, final yolunda yeni bir adım attı.

Ankara Gölbaşı Spor Salonu’nda yapılan maçta Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler’e ilk çeyrekte 9-5, ilk yarıda 25-24, üçüncü çeyrekte ise 49-45 yenilen Carettalar, son pediyotta öne geçmesini bildi. Oldukça çekişmeli geçen maçı kazanan MSK ekibi, taraftarına galibiyet sevincini yeniden yaşattı. 

Başantrenör Can Sevim, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, “Zor bir maç oldu. Öncelikle Gölbaşı TED Ankara Koleji’ni tebrik ediyorum. Gerçekten belki de en sert serilerden birisi oldu. İki takım da birbirine savunma anlamında çok iyi durdurmayı başardı. Biz ama hücumu özellikle son periyotta bulduğumuz sayılarla çözmeyi başardık. Sonunda da işte kazanacağımız noktaya geldik. Hedeflerimizden birisi buydu tabii ki. 2-0 bu turu geçmek istiyorduk. Bunu başardık. Şimdi yarı finaldeki rakibimizi bekleyeceğiz. Karşımızdaki seride bir eşitlik durumu var. Oradan gelen rakibimiz kimse ona göre hazırlıklarımıza devam edip yarı finali de geçip finale gideceğiz. Sonrasında şampiyon olup lige çıkacağız” dedi.

Günün Diğer Haberleri