AK Parti Mersin İl Binasında Bayramlaşma

AK Parti Mersin İl Başkanlığı önünde AK Parti MKYK Üyesi ve Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'in katılımıyla partililer bayramlaştı.

GÜNCEL - 09-04-2024 19:56

AK Parti Mersin İl Binasında Bayramlaşma
Advert

AK Parti Mersin İl Binası önünde gerçekleştirilen bayramlaşma buluşmasına AK Parti MKYK Üyesi ve Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, İl Başkanı Adem Aldemir, AK Parti Mersin milletvekili Havva Sibel Söylemez, 26-27. Dönem AK Parti mersin milletvekili Hacı Özkan,'ınn yanı sıra önceki dönem İl başkanlarından Abdurrahman Aytekin, Cesim Ercik, Fatih Kısa, Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekçi ile İl ve İlçe teşkilatı yöneticileriyle partililer katıldı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, "Bereket ve mafiret ayı  Ramazan ayını birlikte gerçekleştirdik, bugün arife günü, yarın Ramazan Bayramını hep birlikte kutlayacağız. Oruçlarımızı, ibadetlerimizi, hayırlarımızı Allah kabul etsin" sözleriyle başladığı konuşmasında daha nice Ramazanları daha nice bayramları  sağlık sıhhat huzur içinde erişme arzusunda olduğunu dile getirdi.

Sever,  31 Mart Mahalli Seçimlerinde önemli bir süreç yaşadıklarını ifade ederek, "Hukuk çerçevesinde, demokrasi çerçevesinde seçimleri gerçekleştirdik. Seçimleri kazanan başkanlarımıza ülkemiz milletimiz adına başarılar diliyorum. 

"Seçimlerde Beklediğimiz Sonuçları Alamadık"

Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde genel merkezimiz, teşkilatlarımız gerekli tedbirleri alacaklar, nerede eksiğimiz varsa, eksiklerimizi  tamamlayarak hiçbir şekilde yılgınlığa kapılmadan  çalışma arzu ve azmimizi kaybetmeden azimle  gayretle yolumuza devam edeceğiz. 

Önümüzde Altın Değerinde Bir  Dört Yıl Var

Bugüne kadar olduğu gibi hizmet noktasında, hizmet yolunda yolumuza devam edeceğiz.  Bugüne kadar olduğu gibi  ülke genelinde yapmış olduğumuz yatırımları, Mersin'de devam eden bütün projelerin bir an önce tamamlanması için sayın vekillerimizle beraber, teşkilatlarımızla beraber elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Mersinimizin hangi yerine yeni yatırımlara, projelere ihtiyacı varsa onları gündeme taşıyarak  memleketimizin, bölgemizin, ülkemizin ihtiyaçlarını  en hızlı, en güzel şekilde karşılanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

31 Mart Mahalli Seçimlerine sandığa gitme oranının çok düşük olduğuna dikkat çeken Sever, Sandığa Gitmeyen Vatandaşların ağırlıklı olarak Cumhur İttifakı mensupları olduğunu ifade etti.

 Sever, "Önümüzdeki 4 yılda bu süreci mükemmel bir şekilde değerlendirip bereketli bir şekilde hizmete dönüştürdüğümüzde sandığa gitmeyen vatandaşların emin olun yeniden yanımıza gelecektir. Hiçbir şekilde moralleri bozmayın,  Yeniden o başarıları elde edecek gücümüz var, kadromuz var. Sık sık Mersin'de olacağız. Sizlerle irtibatımız hep sürecek. Sizlerin hizmetinde olacağız. Bu Ramazan Bayramında  Komşularımıza, dostlarımıza Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını götürün, onların yanında olduklarımızı söyleyin. İrtibatlarımızı güçlendirin" sözlerinin ardından herkesin  Ramazan Bayramını kutladı.

AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, Gazze'de yaşanan savaşta Filistin Halkının yaşadığı olaylara dikkat çekerek başladığı konuşmasında " İsrail'in  Gazze'deki vahşatini lanetliyorum" dedi. Başkan Aldemir, "Rabbim inşallah oradaki  huzurun bir an önce gelmesini nniyaz ediyorum" dedi.

Aldemir, Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan mazlumların umudu olmuştur, bundan sonra da umudu olmaya devam edecektir. Cumhurbaşkanımızın yol ve dava arkadaşları olarak  bundan önce olduğu gibi  bundan sonra da çalışacağız, gayret edeceğiz, mücadele edeceğiz. Teşkilatlarımız  birlik ve beraberlik içinde, uyum içerisinde tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Herkese dokunacağız. Güçlü Türkiye hedefimize  hep birlikte ulaşacağız." dedi. Ramazan Bayramını kutladı.

AK Parti Mersin milletvekili Havva Sibel Söylemez, "31 Mart Seçimleri bizim için bir bitiş değil, bir dönüm noktası, bizler güçlü bir aileyiz Sayın Cumhurbaşımız Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşlığı yapmaktan gurur duyuyoruz. Onunla birlikte gece günndüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Mesinimizi ve ülkemizi daha iyi noktalara getirmeye çalışacağız.Birlik, beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz. Yeni sürecin milletimize hayırlı olmasınnı diliyorum."  dedi, Partililerin bayramını kutladı.

26-27.Dönem AK Parti Mersin milletvekili Hacı Özkan,Birliğimiz, beraberliğimiz her daim güçlü bir şekilde  devam ediyor.  Tüm teşkilatımız burada kurucu başkanımız Abdurrahman Aytekin  Abimiz de burada. Geçmişimizle geleceğimizi hep birlikte güçlü bir biçimde yolumuza devam edeceğiz. Her birinizin, ailelerinizin, sevdiklerinizin bayramını kutluyorum. Nice sağlıklı hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından bayramlaşma gerçekleştirildi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Advert
DİĞER HABERLER
MERSİN TABİP ODASI'NIN YENİ BAŞKANI DR İZZET ÇALIŞ

MERSİN TABİP ODASI'NIN YENİ BAŞKANI DR İZZET ÇALIŞ

29-04-2024 - GÜNCEL

ÇBK MERSİN YÖNETİMİ’NDEN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET

ÇBK MERSİN YÖNETİMİ’NDEN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET

29-04-2024 - GÜNCEL