BALKAN FESTİVALİNDE SEVDALİNKA DEFİLESİ RÜZGARI

15. Balkanlılar Halk Dansları ve Kültür Festivali kapsamında 'Sevdalinka' defilesi düzenlendi. Kültürpark Uzun Havuz'daki etkinlikte, birbirinden özel yöresel kıyafetler sergilendi.

MAGAZİN - 27-09-2021 23:13

 BALKAN FESTİVALİNDE SEVDALİNKA DEFİLESİ RÜZGARI
Advert

Ünlü Balkan  tasarımcısı Müesser Kurt'un hazırladığı 35 kıyafet, 15 manken tarafından gösterime sunuldu.Ünlü koreograf Asil Çağıl koreografisiyle İzmir ve İstanbullu taçlı mankenlerin görev aldığı defilede, Zeliha Çal,Simge Ünal, Nil Özseçen,Açelya Kartal, Derya Ekşioğlu,Melisa İmrak,  Melike Yalnız, Türkan Geyik, Melissa Aslan,Duygu Çakmak ve Pınar İnce podyuma çıktı.

TAÇLI GÜZELLER İZMİRDE

Balkan kadınının zarafetini, estetik algısını ve birleştirici gücünü yansıtan oyalar, kumaşlar ve dokumaların hikayelerini ve yaşanmışlıklarını  birleştirdiği koleksiyon izleyenlerce ayakta alkışlandı.Defilenin makyajları Banu Saadet Make up team, makyajları BalckWhite Cadde Kuaför ekibi tarafından yapıldı.Finalde ise katkılarından dolayı Derya Modaevine ve Adnan Omaça teşekkür edildi.

HANKA PALDUM KONSERİ
Festival kapsamında Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen konserde ise Bosnalı sanatçı Hanka Paldum, şarkılarını barış ve kardeşlik için söyledi. Meydanda toplanan yerli yabancı izleyiciler, Paldum'un sevilen şarkılarıyla coşarken, halay ve danslarla ünlü şarkıcıya eşlik etti.

MERSİN KENT HABER

Advert
DİĞER HABERLER
Dünyanın Aranan Dizileri Arasında İki Türk Dizisi

Dünyanın Aranan Dizileri Arasında İki Türk Dizisi

29-02-2024 - MAGAZİN

Anamur'un Yıldızı Mehlika Çırakoğlu 'New Star of Turkey' Finalinde

Anamur'un Yıldızı Mehlika Çırakoğlu 'New Star of Turkey' Finalinde

09-02-2024 - MAGAZİN