BAŞKAN SEÇER, 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'Nİ KUTLADI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ‘18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

GÜNCEL - 17-03-2024 15:28

BAŞKAN SEÇER, 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'Nİ KUTLADI
Advert

. Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık direnişinin ilk adımlarının atıldığı, tarihimizin en önemli zaferlerinden biridir.

Bu onurlu zaferde; yüz binlerce Mehmetçik omuz omuza çarpışmış ve yine yüz binlercesi şehit düşmüştür.

Bu eşsiz zaferin ardından ulusumuz, Atatürk’ün önderliğinde girdiği çetin mücadeleler sonucunda bağımsızlığa ulaşmış; ulusal egemenlik, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında vücut bulmuştur.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak; Atatürk'ün, "Savaş meydanlarında kazanılan zaferler, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazsa siyasi bağımsızlığınızı koruyamazsınız" sözünden hareketle, aklın ve bilimin öncülüğünde Mersin'in gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü’nde Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatanı için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve sonsuzluğa uğurladığımız tüm gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum.”

Advert
DİĞER HABERLER
Kocaeli Heyetinden MTOSB’ye Ziyaret

Kocaeli Heyetinden MTOSB’ye Ziyaret

28-04-2024 - GÜNCEL

MSK, PLAY-OFF'A GALİBİYETLE BAŞLADI 66-60

MSK, PLAY-OFF'A GALİBİYETLE BAŞLADI 66-60

28-04-2024 - GÜNCEL