BAŞKAN SEÇER, ŞEHİR TURUNDA,

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, otobüsle şehir turu yaparak, Mersin halkını selamladı

GÜNCEL - 25-03-2024 21:09

BAŞKAN SEÇER,  ŞEHİR TURUNDA,
Advert

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, otobüsle şehir turu yaparak, Mersin halkını selamladı. Tur boyunca kentin dört bir yanındaki yurttaşlar; sokaklardan, evlerinden ve arabalarından Başkan Seçer’e sevgi gösterisinde bulundu.

 

Başkan Seçer’e gezide; CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit ve CHP Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan eşlik etti.

 

Yenişehir’de başlayan şehir turu Mezitli’de sona erdi

Şehir turu sırasında otobüste Seçer’i gören yurttaşlar, otobüse koşup Seçer’in etrafını adeta sardılar. Yurttaşların sevgi gösterilene karşılık veren Seçer, tur boyunca halkı selamlamayı bırakmadı.

 

Yenişehir İlçesi’ne bağlı Pozcu semtinde başlayan ve yol boyunca genç-yaşlı, kadın-erkek herkesin büyük ilgi gösterdiği şehir turu, Mezitli İlçesi’nde sona erdi.

Advert
DİĞER HABERLER
Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

26-04-2024 - GÜNCEL

MERSİN ÇOCUK FESTİVALİ GALA YEMEĞİYLE SONA ERDİ

MERSİN ÇOCUK FESTİVALİ GALA YEMEĞİYLE SONA ERDİ

24-04-2024 - GÜNCEL