CHP Yenişehir Başkan Adayı Erkan Dümer, Güçlü Örgüt Yapısıyla Kazanacağız

CHP Yenişehir İlçe Başkan Adayı Erkan Dümer, CHP'lilerin büyük katılımla adaylığını açıkladı.

GÜNDEM - 08-08-2023 20:14

CHP Yenişehir Başkan Adayı Erkan Dümer, Güçlü Örgüt Yapısıyla Kazanacağız
Advert

CHP Yenişehir İlçe Başkanılığı önünde düzenlelen adaylık açıklamasında CHP Yenişehir İlçe Başkan Adayı Erkan Dümer, partililerin sevgi gösterileriyle karşılandı. Adaylık açıklamasında CHP'in ünlü adları Dümer'i yalnız bırakmadı.

Adaylık açıklamasına gelen partili dostlarını selamlayarak başladığı konuşmasında CHP Yenişehir İlçe Başkan Adayı Erkan Dümer "Çok kıymetli Cumhuriyet Halk Partili Yoldaşlarım" sözüyle başladığı konuşmasında, "Partimizin kongre sürecindeki adaylığım, güçlü vizyon ve misyon temeline dayanmaktadır. Bu gücünün en önemli parçasını, siz değerli üyelerimiz oluşturmaktadır. İktidar yolunda her bir üyemiz, aktif örgütlenme sürecine dahil edilmeli ve güçlü örgüt yapısını bu temel üzerinde şekillendirmeliyiz." ifadesinde bulundu.

Dümer, "Aktif ve katılımcı üye programımızı, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hayata geçireceğiz. Her ne kadar siyasi bir parti niteliği taşısak da sosyolojik olarak üyelerimiz arasındaki iletişim ve örgütümüzle bütünleşme süreci sosya-kültürel projelerimizin önemli bir faktörü olacaktır." dedi.

Dümer başkan seçildiği takdirde farklı bir başkan profili sergileyeceğine dikkat çekerek "Yenişehir esnafının tanıdığı bir ilçe başkanı, semt pazarlarında görülen bir ilçe başkanı, Yenişehir sokaklarında muhtar ve mahalle sakinleri ile iletişimi güçlü bir ilçe başkanı olmak, misyonumuzun olmazsa olmazlarıdır. Bunun yanı sıra parti içi demokrasiyi, liyakat esaslarından ödün vermeden ayakta tutmak da örgütümüzün en hassas olduğu konulardan biri olacaktır.Önseçim ısrarımızdan asla vazgeçmeyeceğiz." açıklamasında bulundu.

CHP Yenişehir İlçe Başkan Adayı Erkan Dümer, "Üyelerimizin, parti tabanımızın belirleyici en önemli unsur olduğunu her platformda defalarca vurgulayacağız. Çünkü iyi biliyoruz ki; tabanından ve halktan kopan örgütler güçsüzleşip, itibarsızlaşmaya mahkumdurlar.

İlçe Başkanlığımızda hiçbir kapı kapanmayacak! Şeffaf yönetim ilkemiz, kent siyasetimiz’ de örnek olacaktır. Siyasi ahlak ve etik kavramlarını tüm dinamikleri ile yönetim modelimize entegre edeceğiz.

Her üyemizi önemseyip, sorunlarına ivedilikle çözüm üretecek komisyonlar kuracağız." sözleriyle farklı bir duruş izleyeceklerini dile getirdi.

Dümer, "Partililerimiz ile belediyelerimiz arasındaki en güçlü köprü olup, daha yaşanılabilir bir Yenişehir için işbirliğini maksimum seviyede tutacağız.

Eleştiri ve önerilerinizi, büyük bir dikkatle dinleyip örgüt içi sorgulamalarımızı yapacağız. Çünkü eleştirilerin bizleri daha da geliştiren önemli bir olgu olduğunun farkındayız. Empati yapacağız! Kişisel hırslara ve rantlara izin vermeyeceğiz! Örgütümüzün antidemokratik ve gayrı ahlaki tutumların bir parçası olmasına izin vermeyeceğiz! Cumhuriyet Halk Partisini ve ilçemizi her alanda laik olduğu şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Artık dayanışma zamanı diyoruz! Artık tabanın sesi, güçlü örgütün temeli olacak diyoruz! Artık her üyemizin yönetimde söz sahibi olacağı bir yönetimi hayata geçirme vakti diyoruz! Bu birlik ve dayanışma ile sizin karşınızdayım! Tabanın sesi ve gücü olarak karşınızdayım! Bir devrim yapacaksak beraber yapacağız! " dedi

Dümer konuşmasının son bölümünde partililere çağrıda bulunarak, "Sizden oy değil, güç istiyorum! Sizden örgütümüzü tekrar ayağa kaldırmak için can suyu istiyorum! Yenişehir İlçe Örgütümüzün mimarı siz olacaksınız!

Çünkü biz büyük güçlü bir aileyiz! Başaracağız! Mutlaka başaracağız! Saygılarımla"  " sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Alkışlar eşliğinde Erkan Dümer'in CHP Yenişehir İlçe Başkanlığı adaylığını kutlayan CHP'ler, Dümer'in Başkan adaylığını kutladı.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

Advert
DİĞER HABERLER
MTSO Başkanı Çakır,  Uluslararası Katılımlı Fuarlar Düzenlemeliyiz

MTSO Başkanı Çakır, Uluslararası Katılımlı Fuarlar Düzenlemeliyiz

03-05-2024 - GÜNDEM

GÜLCAN KIŞ, GÜÇBİRLİĞİ ÇAĞRISINDA BULUNDU

GÜLCAN KIŞ, GÜÇBİRLİĞİ ÇAĞRISINDA BULUNDU

03-05-2024 - GÜNDEM