GİŞKAD GENÇLERLE PANELDE BULUŞTU

GİŞKAD, Cumhuriyetin 100. Yılında, Özel Şişe Cam Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nde "Cumhuriyetin Rol Model Kadınları" paneli düzenledi.,

EĞİTİM - 17-10-2023 18:43

GİŞKAD GENÇLERLE PANELDE BULUŞTU
Advert

 Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD)'ın düzenlediği MTOSB Kültür Merkezi'ndeki  "Cumhuriyetin Rol Model Kadınları" panelinde Özel Şişe Cam Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticileri, öğrencileri ve öğretmenleri ile  GİŞKAD Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı, panelin açılışında yaptığı konuşmasında öğrencilere seslenerek "Cumhuriyetin 100. yılını kutladığımız  bu günlerde sizlerle buluşarak "Cumhuriyetin Rol Model Kadınları" panelini okulunuzda düzenledik. Siz Cumhuriyetin gençleri olarak "Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür"  bireyler olacaksınız. Bu uğurda okumaktan, çalışmaktan, üretmekten asla vazgeçmeyin. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerleyin." dedi.

GİŞKAD Başkanı Beydağı,  Atatürk'ün Cumhuriyeti yaşatacak olan gençlere emenet ettiğine vurgu yaptığı konuşmasında " Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak sizlersiniz, bu görevi siz gençlere emanet ediyoruz" Atatürk'ün sözünü anımsattı. 

Konuşmasının son bölümünde Başkan Beydağı, "Bizler sizlerden çok umutluyuz, size güveniyoruz, size inanıyoruz, geleceğimiz sizlersiniz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Onun kahraman silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz,kahraman gazilerimizi bir kez daha minnetle ve şükranla anıyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene"  sözleriyle konuşmasını tamamladı.

 “Cumhuriyetimizin Rol Model Kadınları Konuşuyor ” panelinde konunun uzmanları "Kadın Hastalıkları, Doğum ve Perinatoloji Uzmanı Prof.Dr.Filiz Çayan", "Sanayici - İş İnsanı Nida Beyoğlu", "İş İnsanı Melis AVUNDUK", "Fotoğraf Sanatçısı Dünya Aslan", "EMDR Avrupa Akredite Terapisti Profesyonel Oyun Terapisti Uzm.Psikolog Gizem Göçtü" panelist olarak katıldı. Panelin moderatörlüğünü Özel Şişe Cam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Esma Kök yaptı.

Panelistler "Cumhuriyetin Rol Model Kadınları" panelinde gençlerle buluştu. Bu yıl kutladığımız  Cumhuriyetin 100. yılında kadınların, cumhuriyet ile birlikte elde ettiği kazanımlarını  kendi başarı öyküleriyle nasıl taçlandırdıkları dile getirildi. Başarıda eğitimin önemine vurgu yapıldığı panelde Cumhuriyetin Türk kadınları, Atatürk'ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda büyük özveri ile çalıştıklarını, arzu edilen hedefe ulaşmanın yolunun iyi bir eğitimden geçtiğini, bu yolda çok emek, disiplin ve  çalışmaktan geçtiğine vurgu yapıldı.

 Özel Şişe Cam Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri paneli ilgiyle izledi. Öğrenciler, panel bitiminde panelistleri ayakta alkışladı.

GİŞKAD Başkanı Mürvet Beydağı,panele ev sahipliği yapan Özel Şişe Cam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Esma Kök'e çiçek verdi.

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, panel sonrası GİŞKAD Üyeleriyle birlikte Model Fabrika'da buluşarak bir araya geldi.

GİŞKAD Başkanı Mürvet Beydağı, MTOSB Başkaı Sabri Tekli'ye katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. MTSOB Başkanı Tekli de günün anısına  GİŞKAD Başkanı Mürvet Beydağı'na bir cam şekerlik armağan etti.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

 

 

 

Advert
DİĞER HABERLER
ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

26-04-2024 - EĞİTİM

Büyükşehir, Öğrencileri Yetenek Sınavına Hazırlıyor

Büyükşehir, Öğrencileri Yetenek Sınavına Hazırlıyor

25-04-2024 - EĞİTİM