MERTİD Başkanlığına Hamit İzol Yeniden Seçildi

Mersin Turizm İşletmecileri Derneği (MERTİD) 2022 Olağan Genel Kurulu'nda oybirliğiyle mevcut başkan Hamit İzol yeniden başkan seçildi.

TURİZM - 26-04-2022 22:21

MERTİD Başkanlığına Hamit İzol Yeniden Seçildi
Advert

Navona Oteli'nde düzenlenen MERTİD 2022 Olağan Genel Kurul toplantısının ardından MERTİD Üyelerine iNavona evsahipliğinde iftar yemeği verildi. İftar yemeğine Mersin Vali Yardımcısı Alp Eren Yımaz ve Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici de katıldı.

Mersin Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz,yeni turizm sezonuna Mersin'in hazır olduğunu, doğası, tarihi,deniziyle turizm için her türlü zenginliğe sahip ender bir kent olduğuna dikkat çekerek, gereki tedbirlerin alındığını ifade etti. Mersin Valiliği olarak turizim işletmecilerinin yanında olduklarını dile getiren Vali Yardımcısı Yılmaz, gerekli tedbirlerin alındığını belirtti. MERTİD Üyelerinin sorularını yanıtlayan Yılmaz, Mersin'in turizmi için işbirliği içinde olacaklarını dile getirdi.

Navona Oteli havuzbaşı toplantı salonunda gerçekleştirlen MERTİD 2022 Olağan Genel Kurulu'na MERTİD Yönetim Kurulu Başkanı Hamit İzol, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Çukurova Turistik Oteller ve İşletmecileri Birliği (ÇUKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Tayyar Zaimoğlu, TURSAB Mersin Bölge Temsilcisi Hakan Bayındır, Navona Oteli Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pulat, ALDO Grup ve OLBİİOS  Otel Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan,  Martı ve  Altın Orfoz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demir,  LİVA Otel Yönetim Kurulu Başkanı Necip Yücesoy, Ünlüselek Oteli Yönetim Kurulu Başkanı Uzay Ünlüselek, HiltonSA Mersin Oteli Genel Müdürü Abdurrahman Toprak, Mersin Divan Oteli  Genel Müdürü Berati Tuncer'in yanı sıra otel sahibi ve otel yöneticsii  ile Acenta sahibi ve yöneticisi MERTİD Üyeleri büyük katılım gösterdi.

Divan Başkanlığına oybirliği ile Ali Doğan seçilirken, Divan üyeliklerine de Nebil Kavasoğlu ve Abdurrahman Kışkıran seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

MERTİD 2022 Olağan Genel Kurulu'nda  Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okundu. Denetim Kurulu Raporu'nun da  okunmasının  ardından  Yönetim Kurulu oybirliğiyle  ibra edildi. Denetim Kurulu Genel Kurul üyelerince oybirliğiyle ibra edildi.

2022-2025 yılları tahmini bütçe kabul edildi.

MERTİD 2022 Olağan Genel Kurulu yeni yönetim kurulunu oy birliğiyle seçti.

 MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, ÇUKTOB Başkanı Cafer Tayyar Zaimoğlu genel kurulda MERTİD Üyelerine yaptıkları konuşmalarda bölge ve kentte turizmin istenen düzeye gelmesi için elbirliği ve dayanışma içinde olduklarını turizmde işbirliği içinde beklenen ve özlenen gelişmenin  sağlanması gerektiğine vurgu yapıldı. Tanıtım için yapılan çalışmalara önem verilmesi gereğine dikkat çekildi.

MERTİD Üyeleri genel kurulda dilek ve önerilerini dile getirdiler.

Yeni Yönetim Kurulu Asil Üyeler

Hamit İzol,  Necmiye Kılıçlıoğlu, Necip Yücesoy, Yeşim Sancak İçgören, Gülsem Varlı, Burak Seçkin, M. Uzay Ünlüselek

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Ali Doğan, Bahattin Aktaş, Mehmet Pulat, Hail Dere, Zeynel Aydemir, Mesut Yalçın, Ali Ekşi

Denetleme Kurulu (Asil)

Murat Demir, Mustafa Kake, Veli Akça

Denetleme Kurulu (Yedek)

Hüseyin Özcan, Şevket Demir, İlhan Ulu

2022 MERTİD Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Hamit İzol üç yıl için yeniden MERTİD başkanlığa  seçilerek güven tazeledi.

MERTİD Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Hamit İzol, genel kurul üyelerine kendisine duydukları güven için teşekkür etti.

 2022 Olağan Genel Kurulu'nun ardından Navona Oteli'nin evsahipliğinde Mersin Vali Yardımcısı Alp Eren Yımaz, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici'nin de katıldığı MERTİD üyeleri iftar yemeğine katıldı.

Mersin Vali Yardımcısı Alp Eren Yımaz, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ile birlikte MERTİD Başkanı Hamit İzol,  Navona Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pulat'a HiltosSa Oteli Genel Müdürü Absurrahman Toprak'a, Divan Mersin Genel Müdürü Berati Tucer'e ve Sultaşa Oteli Müdüresine teşekkür plaketi verdi.

MERTİD Başkanı İzol, "Navona Oteli Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pulat ve Otel yöneticileri, Çalışanları bize iyi bir evsahipliği gösterdiniz, bizleri ağırladınız, hizmetleriniz konukseverliğinize MERTİD adına çok teşekkür ederim" dedi.

Navona Otel yönetimi, ince saz eliğinde konuklarına özel bir İftar yemeği düzenledi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Advert
DİĞER HABERLER
Yerli Dijital Cüzdan Dönemi Azerbaycan ile Başlıyor

Yerli Dijital Cüzdan Dönemi Azerbaycan ile Başlıyor

24-04-2024 - TURİZM

GÜLCAN KIŞ, 14 BİN TURİST REHBERİ ÇÖZÜM BEKLİYOR

GÜLCAN KIŞ, 14 BİN TURİST REHBERİ ÇÖZÜM BEKLİYOR

18-04-2024 - TURİZM