Oyun Bilgisayarı İle İki Kişilik Oyunlar

TÜRKİYE - 19-06-2023 18:46

Oyun Bilgisayarı İle İki Kişilik Oyunlar
Advert

 

Oyunlar arkadaşlarla birlikte vakit geçirebilmek için güzel bir alternatiftir. Birlikte maceralara atılabilir ve oyun sırasında verilen görevleri yerine getirerek muhteşem ödüller elde edebilirsiniz.

Bazı iki kişilik oyunlar güçlü gereksinimlere ihtiyaç duysa da elinizde hangi bilgisayar monitörü veya laptop farketmeksizin oynayabileceğiniz birçok oyun mevcuttur.

İki Kişilik Online Oyunlar ve Oyunun İçerikleri

Sevgilinizle veya arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için oyun çok fazla seçenek var. İşte size en çok tercih edilen birkaç online oyun ve içerikleri:

İt Takes Two

Bilgisayar monitörünün ikiye bölünmüş şekli ile oynanan bu oyun, sizi mükemmel hikayesiyle büyüleyecek.Oyun, ayrılma evresine gelmiş bir çiftin tekrar bir araya gelmesini konu alıyor ve bunu bazen güldürüp bazen de gözyaşlarınızı tutamadığınız zamanlarla harika bir hale getiriyor. Oyunun tek dezavantajı gereksinimlerinin yüksek olması ve buna göre uygun bir oyun bilgisayarına sahip olunması olacaktır.

Bread & Fred

Oyun iki penguenin birbirine iple bağlı olduğu ve oyun boyunca bu ipler sayesinde tamamen oyuncuların senkronize oynamasını isteyen tatlış bir piksel oyunu. Bu iki penguenin yaşadığı bu yolculuk sizi oldukça eğlendirecek.

Ship Of Fools

Geminizi korumak ve bu yolculukta kazandığınız paralarla geminizi güçlendirmeye yarayan bu roguelike oyunu sizi harika bir maceranın içerisine sürükleyecektir. Birlikte zorlu mücadeleler verecek ve savaşırken de oldukça eğleneceksiniz.

Ratty Catty

Birinizi fare birini kedi olarak ayarlayan bu kovalamacaya dayalı oyun sizi oldukça güldürecek eğlenceli bir oyun. Farenin amacı evde bulabildiği yemekleri hızlıca yavrularına ulaştırıp onları beslemek olurken kedinin amacı da bunu engellemek ve bunu yaparken her türlü aracı kullanabilmektir.

The Past Within

Bulmaca severler için harika bir oyun olan The Past Within, iki kişinin birbirlerine talimatlar vererek ilerlemesi şeklinde tasarlanmış. Biri bulmacayı çözmeden diğeri ilerleyemiyor. Üç boyutlu ve iki boyutlu birleşim oyuna oldukça estetiklik katmıştır.

 

Don’t Starve Together

Garip yaratıklarla dolu maceraya arkadaşınızla beraber atıldığınız bu oyun sizi gizem dolu bir dünyaya sürükleyecek ve içinden çıkmak istemeyeceksiniz.

Age of Empires IV

Herkesin gözdesi olan strateji tabanlı bu oyun seçtiğiniz haritanın yönetimi sizlere bırakıyor ve durumunuza göre arkadaşlarınıza savaşlar açıp fetihler yapmaya çalışıyorsunuz.

A Way Out

İt Take Two oyunun mantığıyla ilerleyen bu oyunda da iki farklı bakış açısını aynı anda sunarken eğlenmenin tadını çıkaracaksınız. Birlikte hapisten kaçış hikayesini anlatan bu oyun sizi harika maceralara sürükleyecek.

Stardew Valley

Piksel oyunlardan hoşlanan kişiler için en çok tavsiye edilen oyunlardan birisi olan Stardew Valley basit bir çiftlik oyunu gibi görünse de içerisinde birçok gizem barındırıyor ve kendinizi ister istemez o gizemleri çözmeye çalışırken buluyorsunuz. Biriniz çiftçilikten para kazandırırken diğeriniz de balık tutarak oyuna katkıda bulunabilir. İki veya dört kişilik oynama imkanı sunan bu oyun sayesinde harika bir çiftlikler kurabilir ve huzurun tadını çıkarabilirsiniz.

Portal 2

The Past Within ve Don’t Starve Together gibi bulmaca tarzı oyunları sevenler için sizleri bulmacalara boğan bu harika oyun, sıkı ekip çalışması gerektirdiğinden sizi hem düşündürecek hem de eğlendirecektir. Bulmacaların zorluğu ve her iki kişinin de sıkı çalışmasını sağlaması oyunu oldukça keyifli hale getiriyor.

Advert
DİĞER HABERLER
GÜLCAN KIŞ, HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR

GÜLCAN KIŞ, HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR

25-04-2024 - TÜRKİYE

MOVETIME MT46X Akıllı Çocuk Saati Türkiye'de

MOVETIME MT46X Akıllı Çocuk Saati Türkiye'de

24-04-2024 - TÜRKİYE