SERDAR SOYDAN, İŞ DÜNYASI BİZİ BEKLİYOR

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, MTSO'nun düzenlediği ‘Mersin Başkanlarından Ne Bekliyor?’ toplantısında Mersin iş dünyası ile buluştu,

GÜNCEL - 23-03-2024 11:02

SERDAR SOYDAN, İŞ DÜNYASI BİZİ BEKLİYOR
Advert

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Konferans Salonunda gerçekleştirlen  MTSO organizasyonunda düzenlenen büyükşehir belediye başkan adayları ve iş dünyası buluşmasının konuğu Cumhur İttifakı'nın MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Spydanr oldu.

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, iş dünyası ile yaptıkları tüm buluşmalarda Cumhur İttifakının gücünün Mersin’e yansımasını bekledikleri yönünde talepler aldıklarını kaydederek, “Mersin bizi bekliyor. İş dünyası bizi bekliyor. Projelerini, söylediklerini yapabilecek aday olarak bizi görüyor. Yatırımcı güven ister, o güven ortamını da biz sağlarız. Ortak akıl ve istişare ile şehrimizi daha ileriye taşımak için kararlılıkla çalışıyoruz.” dedi.

“Ortak akıl ve istişare ile şehrimizi daha ileriye taşımak için kararlılıkla çalışıyoruz.”

Mersin Ticaret ve Sanayi Odasının organize ettiği, ‘İş Dünyası - Büyükşehir Belediye Başkan Adayları’ programına katılan Serdar Soydan, kendisine sunulan ve MTSO Organ Üyeleri, üniversiteler, meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Mersin Başkanlarından Ne Bekliyor?’ isimli arama konferansı sonuç raporuna dikkat çekerek, “Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda, İş dünyamızın güçlü temsilcileriyle bir araya gelerek şehrimizin geleceğine yönelik projelerimizi anlattık. Mersin'in ekonomik ve ticari potansiyelini değerlendirdik. Ortak akıl ve istişare ile şehrimizi daha ileriye taşımak için kararlılıkla çalışıyoruz. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hakan Sefa Çakır ve kıymetli üyelerine teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. 

“İlçelerimizde yaşayan vatandaşlarımız kararını vermiş”

Daha sonra Silifke ve Mut İlçelerinde seçim çalışmalarına devam eden Serdar Soydan, Mut’ta binlerce kişinin katılımı gerçekleşen iftar programında, “Önceki Dönem Hazine ve Maliye Bakanımız ve AK Parti Mersin Milletvekilimiz Sayın Nureddin Nebati Bey ve hemşehrilerimiz ile oruçlarımızı açtık. Mut ve Silifke’de gördük ki vatandaşlarımız kararını vermiş. Mersinlilerin dertlerine derman olmak için çıktığımız bu yolda en büyük desteği yine siz değerli Mersinli hemşerilerimizden alıyoruz. Biz büyük bir irade ve güçle, projelerimizle geliyoruz.” Diye konuştu.

Advert
DİĞER HABERLER
Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

26-04-2024 - GÜNCEL

MERSİN ÇOCUK FESTİVALİ GALA YEMEĞİYLE SONA ERDİ

MERSİN ÇOCUK FESTİVALİ GALA YEMEĞİYLE SONA ERDİ

24-04-2024 - GÜNCEL