SOL Parti Mersin Milletvekili Adaylarını Tanıttı

SOL Parti Mersin İl Örgütü, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği toplantıda 28. Dönem Milletvekili adaylarını tanıttı.

SİYASET - 13-04-2023 16:07

SOL Parti Mersin Milletvekili Adaylarını Tanıttı
Advert

SOL Parti Mersin İl Başkanı Çağdaş Oğul, 81 ilin tamamında seçimlere katıldıklarını belirtirke 32 ilde kadınların ilk sırada yer aldığına dikkat çekti.

Başkan Oğul, "Bir oy Sol Partiye Bir Oy Kılıçdaroğlu'na" ilkesiyle Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine hazırlandıklarını söyledi.

Öğul, SOL "Parti'de kadın var, Solda dayanışma var, sol parti lşstelerinde % 20 genç işsiz aday var, Sol'da gençler var, Nasıl bir ülke olmak istiyorsak öyle adaylarla seçimlere gireceğiz." açıklamalarıyla SOL Parti'ye neden oy verilmesi gerektiğiyle ilgili açıklamalarını sürdüren "eşitlik, özgürlük,laiklik, bağımsızlık, barış  istiyorsanız  pusulada Sol var. Bir oy Sol Partiye, Bir Oy Kılıçdaroğlu2na" sözüyle tamamaladı.

SOL Parti Mersin 1. sıra milletvekili adayı İlknur Başer, Mersin'de bir Sol Parti olduğunu dile getirdiği konuşmasında haklarını almak için Sol var, Sağlıkta, eğitimde, barınmada, su ve internette her yurttaşın kolay erişebilmesi için Sol var, Kendiniz için Sol Partiye oy ver, Güneşli günler için Sol Partiye oy ver" dedi.,

SOL Parti Mersin Milletvekili Adayları: 1.İlknur Başer, Zeki Avcu, Derya Kişin, Duygu Söbe, Filiz Uçar, Hazal Manguldar, Nisan Türkan, Tuçe Mutluay, Süreyya Kesgin, Halil Tat, Mithat Türkan, Murat  Bozkurt, Selahattin Aksoy.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

 

Advert
DİĞER HABERLER
BAŞKAN IŞIKBAY, SONUÇLARI İYİ TAHLİL EDECEĞİZ

BAŞKAN IŞIKBAY, SONUÇLARI İYİ TAHLİL EDECEĞİZ

02-04-2024 - SİYASET

Mehmet Emin Ekmen, Gelin İktidara da Muhalefete de Sarı Kartı Gösterelim

Mehmet Emin Ekmen, Gelin İktidara da Muhalefete de Sarı Kartı Gösterelim

30-03-2024 - SİYASET