TİP Mersin Milletvekili Adaylarını MGC'nde Tanıttı

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Mersin İl Örgütü, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde (MGC) düzenlenen basın toplantısında TİP Mersin Milletvekili adaylarını tanıttı.

SİYASET - 13-04-2023 14:55

TİP Mersin Milletvekili Adaylarını MGC'nde Tanıttı
Advert

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Mersin İl Örgütü, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi  Milletvekili adaylar ile birlikte  MGC'de adaylarını basın toplantısında kamuoyuna tanıttı.

TİP Mersin milletvekili 1. sıra adayı  Hakan Güneş, TİP'in Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediklerini belirterek “Adaylarımızın ortak bir özelliği var, patronlar dünyasından değil, rantiye dünyasından değil, Tayyip’in kol kanat gerdiklerinin dünyasından değil, sadece emeğiyle, alın teriyle çalışan, kadın erkek, genç yaşlı her kesimden insan var” sözlerine yer verdi.

Güneş, öncelikle ilk hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşakanı olarak seçilmesini sağlayacaklarını söyledi. Güneş,"Türkiye’nin en büyük problemi olan Tayyip Erdoğan’ı gönderdikten sonra emeklilerin hali, eğitimde geldiğimiz nokta, Türkiye’de hiçbir gencin ülkesinde yaşamak istememesi sorunlarımız var. Bunu durdurabilecek güç nerede? Bu sadece parti programı değil, iyi insan olmakla, iyilik ve kötülük arasındaki mücadele. Geldiğimiz yerde insanlar politik anlamada sözünün eri, özü ve sözü bir insanlar görmeye başladılar ve bu boşluk Türkiye İşçi Partisi’nde karşılık bulmaya başladı. Dolayısıyla Erdoğan’ı göndermek için bir seçeneğiniz var!”

 TİP Mersin Milletvekili adayları kendilerini tanıtarak, neden TİP içinde yer aldıklarını açıkladı. MGC'ndeki Tip Adayları Hakan Güneş, Ebru Çerçi, Bülent Ufuk Ateş, Gencer Baykul, Şilan Ekinci, Uğurcan Esiroğlu, Ayşe Sibel Levent, Ali Hakan Çetin, Tenzile Yadigar Ak, Oğuz Özcanlı, Olcay Yılmaz Uluğ, Kamuran Günay, Deniz Arslan  yer aldı.

MERSİN KENT HABER

 

 

 

Advert
DİĞER HABERLER
BAŞKAN IŞIKBAY, SONUÇLARI İYİ TAHLİL EDECEĞİZ

BAŞKAN IŞIKBAY, SONUÇLARI İYİ TAHLİL EDECEĞİZ

02-04-2024 - SİYASET

Mehmet Emin Ekmen, Gelin İktidara da Muhalefete de Sarı Kartı Gösterelim

Mehmet Emin Ekmen, Gelin İktidara da Muhalefete de Sarı Kartı Gösterelim

30-03-2024 - SİYASET