ZİÇEV MERSİN Şubesi yeni dönemde MERSİN Halk Eğitim Müdürlüğü (HEM) işbirliğinde yürüttüğü sanat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
MERSİN HEM Müdürü Fatma HAS ziyareti ile hedeflenen planlamalar ve projeler üzerine konuşuldu.
Has, ZİÇEV Sanat Galerisi gezdi, sergi ile ilgili bilgilendirildi.
Diğer taraftan 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe dikkat çekmek ve sanatçılarımızın eserlerinin kamuoyuna tanıtılması için Yenişehir AKM de karma sergi açılarak kamuyounun beğenisine sunuldu. Sergi 1-8 Aralık 2025 tarihleri arasında Yenişehir AKM fuaye alanında ziyaret edilebilir.
ZİÇEV MERSİN Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne dikkat çekmek için yetersizliği olan bireylerin toplumsal hayata tam ve etkin katılımlarının bir yolu olan kültür ve sanata katılımlarının etkin bir şekilde sağlanması,kolaylaştırılması,duyurulması için faaliyetlerini bütün paydaşları ile yürütmeye devam ediyor.
















