YAŞAM
Giriş Tarihi : 21-12-2022 16:32   Güncelleme : 21-12-2022 17:06

Akdeniz Lions Kulübü 7. Yılbaşı Alışveriş Şenliği Düzenledi

Mersin Akdeniz Lions Kulübünün “ Eğitime ve Kadına” destek amacı ile düzenlediği 7. Yılbaşı Alışveriş Şenliği 21 Aralık da Mersin Divan Otelin de gerçekleşti.

Akdeniz Lions Kulübü 7. Yılbaşı Alışveriş Şenliği Düzenledi

Mersin Akdeniz Lions Kulübünün “ Eğitime ve Kadına” destek amacı ile düzenlediği 7. Yılbaşı Alışveriş Şenliği'nin açılışını Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan gerçekleştirdi. Açılışta 118 U Genel Yönetmen Ayşegül Taş, Akdeniz Lions Kulübü Dçnem Başkanı Perihan Eser ile Akdeniz Lions Kulübü üyeleri katıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, " Lions Kulüp üyelerinin Kadınlarımız için, çocuklarımız için eğitim çalışmaları için destek olmak çok önemli. Bu çalışmalar çok güzel.Biz de bu tür çalışmalara destek oluyoruz. Halkla beraber yılbaşında Demokrasi Meydanı'nda yeni yılı birlikte kutlayacağız." dedi.

118 U Genel Yönetmen Ayşegül Taş, "Kadınlarımıza destek vermeyi, çocuklarımıza destek vermeyi, eğitime destek vermeyi sürdüreceğiz. Emeği geçen herkese teşkkür ediyorum" ifadesinde bulundu. 

Akdeniz Lions Kulübü Dönem Başkanı Perihan Eser açılışta yaptığı konuşmasında; "Mersin in elit firmaları ,kadın üreticileri ve sivil toplum kuruluşlarının yer aldığı ayrıca Mersin de bulunan 4 SMA lı çocuğumuzun ailelerine ücretsiz stant vererek toplumda bu çocuklara karşı farkındalık yaratmak ve gelen konuklarımızın bu ailelere destek vermelerini amaçladık . Özellikle madur ve şiddete maruz kalmış kadınlarımıza destek, başarılı ancak imkanları olmayan öğrencilerimize yardım edebilmeyi hedefledik. Yüksek katılımlı şenliğimizin açılışına gösterdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum" dedi.

2022-2023 Hizmet Dönemi Akdeniz Lions Kulübü Başkanı Perihan Eser ,Topluma Hizmet misyonunu ile hareket eden Mersin Akdeniz Lions Kulübünün her yıl olduğu gibi bu hizmet döneminde de bayrağı daha yukarılara taşıyacağına inandığını ve bu yolda bizleri yalnız bırakmayan tüm firmalara, sponsor firmalar Al-Si Ametis Sarayhan Thermal Otel , Atasay Mersin Marina, Bahçeşehir Koleji ,Güven Ofset'e, Lion dostu konuklara Mersin Akdeniz Lions Kulübünün değerli üyelerine ve 118 U Yönetim Çevresi Genel Yönetmenine destekleri için teşekkür etti. "Kalplerde Hizmet Yarışındayız…" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör