KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 22-07-2020 20:40   Güncelleme : 22-07-2020 20:40

AKOB Mersin Barok Müzik Topluluğu'nun Sağlık Çalışanlarına Adanan Konseri

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü (AKOB), AKOB Mersin Barok Müzik Topluluğu, pandeminin sessiz kahramanları sağlık çalışanlarına teşekkür ve minnetlerini sanatın/müziğin seslenişiyle sunuyor.

AKOB Mersin Barok Müzik Topluluğu'nun Sağlık Çalışanlarına Adanan Konseri

AKOB Mersin Barok Müzik Topluluğu'nun konseri Mersin Büyükşehir Sergi ve Kongre Merkezi'nde 24 Temmuz 2020 Cuma günü saat:14.00'te gerçekleştirlecek.

AKOB Başkanı Fazıl Tütüner konserle ilgili yayınladığı basın bülteninde; "AKOB Ailesi olarak emeklerini ödemenin mümkün olmadığını düşündüğümüz 2020 pandemisinin sessiz, cesaretli ve çalışkan kahramanlarına ve Doğa’ya teşekkürlerimizi ve minnetimizi, Mersin’i Mersin yapan kurumlarıyla birlik olarak, faaliyet odağımız olan sanatın/müziğin seslenişiyle yapıyoruz

Mersin Büyükşehir Belediyesi , Mersin İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü ve Akdeniz Opera ve Bale Kulübü ortaklığında 24 Temmuz Cuma günü saat 14:00’de Mersin Kültür Merkezi’nde Mersin AKOB Barok Müzik Topluluğu’nun sahne alacağı dinletide sahnede müzisyenler, koltuklarda ise doğanın gerçek sahibi fidanlar yer alacak, AKOB Mersin Barok Müzik Topluluğu’nun, seslendireceği eser, salgınla mücadelede yitirdiğimiz sağlık çalışanlarına adanacaktır.

Dört yetkin Konservatuvar akademisyeninden oluşan, kentimizin simgesi topluluğumuz, besteci B. Marini’nin - Op.22 Passacaglia” eserini seslendirecektir.

K2 Medya Prodüksiyon firmasının gerçekleştireceği etkinlik kaydı, ülkenin tüm iletişim mecralarına gönderilecek, internette paylaşılacak vefa ve şükran duygularımızın paylaşılmasına vesile olacaktır.

Konserimizin ardından salondaki fidanlardan bir Hatıra Ormanı” oluşturulacak ve Hatıra Ormanı’na salgın nedeniyle görevi başında yaşamlarını yitiren tüm sağlık çalışanlarını temsilen, Mersin’de hayatını kaybeden Dr. Erdinç Şahin ismi verilecektir.

Hatıra Ormanı dikim töreni için tarih ve zaman proje detaylarının tamamlanmasının ardından, ayrıca bildirilecektir" açıklamaları yer aldı.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala