GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-12-2023 12:54   Güncelleme : 05-01-2024 18:52

ALDO GRUP Başkanı Ali Doğan, Yeni Yılı Kutladı

ALDO GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan, Yeni Yılı yayınladığı mesajla kutladı.

ALDO GRUP Başkanı Ali Doğan, Yeni Yılı Kutladı

ALDO GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan, yayınladığı Yeni Yıl kutlama mesajında Herkesin yüreklerine umut ve iyilik tohumları ektiği, yaşanan deprem felaketinde olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde daha güçlü olduğımuza dikkat çekerken savaşların son bulduğu; hoşgörü, sevgi ve saygının ön planda olduğu, bol ve bereketli, dağıtımın adil bir yıl olması dileğinde bulundu.

ALDO Grup Başkanı Ali Doğan, "Yeni yıla girerken bu özel zaman diliminde  barışın ve huzurun tüm dünyaya  yayılmasını ve yeni yılın  eşi benzeri olmayan  bir umutla gelmesini diliyorum.

Geçtiğimiz yılın Şubat ayında yaşadığımız  depremin bize öğrettiği gibi, birlik ve beraberlik içinde daha güçlüyüz. Yaşadığımız bu felaketle  sarsılan yüreklerin acısını hala hissettiğimizi ve onların yaşadığı zorlu sürecin farkında  ve tüm depremzelelerimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.

 Türkiyemizin ve dünyanın  dört bir yanındaki insanların barış, huzur, birlik ve beraberlik duygularının  bölgemizde yaşanan savaşlara da bir son vereceğine  umut ve iyilik tohumları ekeceğine inanıyorum. Çünkü tüm semavi dinlerin ve inançların yazıtlarında ve kutsal kitaplarında Tanrı, "Sevgi ve barıştan yana olanlar bana daha yakındır" der. Bu önemli buyruğu yaşatmak insanlık borcumuzdur.

Cumhuriyetimizin 100. yılında bir kez daha barış, demokrasi, laiklik ve hukukun üstünlüğü  ve bağımsızlığının hepimiz için  ne kadar kıymetli olduğunu anlamış bulunuyoruz. Dileğim tüm yuttaşlarımızın bu değerleri sahiplenmesi  ve Ulu Önder Atatürk'ün  dediği gibi hepimizin dileği yurttaş barış, dünyada barışla, Türkiye Cumhuriyetimizin  ilelebet paidar kalmasıdır.

Yeni yılın getirdiği umutlarla, kardeşlik duygularımızın  daha da pekiştiği, hoşgörü, sevgi ve saygının her zaman  ön planda olduğu, işimizin, aşımızın, üretimimizin bol ve bereketli, dağıtımın adil olduğu  bir yıl olmasını diliyor, hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum.

Hak cümle canların yardımcısı olsun" dileğinde bulundu.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör