RÖPORTAJ
Giriş Tarihi : 19-03-2018 13:57   Güncelleme : 19-03-2018 13:57

Alex De Souza seçimle ilgili konuştu

Takip edenlerin çok iyi bildiği üzere Alex de Souza D&R mağazasının Emaar Square Mall AVM’de düzenlediği kitap imza gününde kitabını imzaladı.

Alex De Souza seçimle ilgili konuştu

 

Futbolun son dönemlerdeki en önemli gündemlerinden birisi olan Alex de Souza ülkemize geldi ve gelmesi ile beraber de imza etkinliğinden sonra çok önemli açıklamalar yaptı.

Öncelikle basın açıklamasına gelen herkese teşekkür etti.

Kardeşi ile beraber geldiği Türkiye’de kendisi için yapılan heykeli gördüğünde çocukluk günlerinin aklına geldiğini ve çok duygulandığını ifade eden Alex de Souza kendisi için bu anın önemine vurgu yaptı.

Bunun dışında Fenerbahçe’de seçim sürecinin bir parçası olmadığının altını çizdi. Seçimde kullanacağı bir oyunun olmadığını vurguladı.

Fenerbahçe’de seçimin Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında geçeceğini tahmin ettiğini ama kendisinin buralı olmadığını, onun için olayların dışında olduğunu ifade etti.

 Dostlarımı görmeye ve hasret gidermeye geldim dedi

Alex de Souza yapmış olduğu açıklamada neden ülkemizde olduğuna dair şu konulara da açıklık getirdi. Ülkemizi çok sevdiğini, burada çok güzel anılarının olduğunu, İstanbul’u çok sevdiğinin altını çizdi. Ayrıca yıllarca dahil olduğu Fenerbahçe Galatasaray derbisini kardeşinin de isteğiyle dış göz olarak izlemek istediklerini ve bu durumdan başka bir neden aranmaması gerektiğini ifade etti.

Asla seçim süreci için gelmediğini, oyunun olmadığını, bu konuda yapılan spekülasyonların yanlış ve anlamsız olduğuna da vurgu yaptı. Dostlarımı görmeye geldim, hasret gidermeye geldim ötesi aranmamalı dedi.

Karşılaşmayı Ali Koç’un locasından izleyeceğim haberleri yanlış

Tüm bunların yanı sıra Ali Koç ile en son 2015 yılında Bursaspor maçında karşılaşıp 5-10 dakika görüştüğünü ve kendisi ile bir daha karşılaşmadığını Fenerbahçe Galatasaray derbisini nereden izleyeceğini henüz bilmediğini ifade etti. Karşılaşmayı Ali Koç’un locasından izleyeceği haberlerinin ise doğru olmadığını ifade etti. Spor dünyasındaki en güncel haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları astekbet ve bahisnow siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Web EditorWeb Editor