GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-02-2024 20:05   Güncelleme : 22-02-2024 20:35

ALİ ÖZ, MGC'Nİ ZİYARET ETTİ

Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulundu.

ALİ ÖZ, MGC'Nİ ZİYARET ETTİ

Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz,  AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ile birlikte Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ziyarette Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe'nin yanı sıra medya mensupları da hazır bulundu.

Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, kamuoyuna projelerini düzenlenen törenle açıkladığını, bu projelerin Toroslar'da hayata geçirmek için gerekli tüm şartların var olduğunu, tahahüt ettikleri bu projelerin arkasında olduklarını  Toroslar'da yaşayanların bu projeleri hak ettiğini söyledi.

Toroslar değişecek gelişecek sözleriyle Öz, öncelikle Belediye hizmet binasının yapılması olduğunu, gelişen teknoloji ve bilişimle donatılacak yeni binanın, Toroslar halkına zaman kaybettirmeden hizmetlerin en hızlı biçimde sunulacağını ifade etti.

 Öz, özlenen Toroslar, söz verdikleri projelerin hayata geçirilmesi için gece gündüz çalışacaklarını belirtti.

Basın ile sıcak iletişimlerinin sürdürüleceğinin altını çizen Öz, "Şehrimiz için Mersin için birlikte çalışacağız." dedi. Yeniden MGC Başkanlığına seçilen R. Kaya Tepe'yi kutlayarak başarı dileğinde bulundu.

MGC Başkanı R. Kaya Tepe, Cumhur İtiffakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz'ün ziyaretinden duydukları menuniyetini dile getirdiği konuşmasında, gazeteciler kamu görevini en iyi biçimde kamu adına yerine getirdiğini belirterek birlikte kent için işbirliği içinde olacaklarını söyledi. Başkan Tepe, Ali Öz'e  başarı dileğinde bulundu.

 Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, gazetecilerinin sorularını yanıtlamasının ardından ziyaret sona erdi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

 

EditörEditör