KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 23-12-2023 16:54   Güncelleme : 23-12-2023 16:54

ANATEM'de Tedavi Gören Bireylerden Anlamlı Sergi

Toros Devlet Hastanesi AMATEM (Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi)’de tedavi gören bireylerin el emeği ile ürettikleri örgü, takı ve seramik sergisi büyük ilgi çekti.

ANATEM'de Tedavi Gören Bireylerden Anlamlı Sergi

 SAYA PARK’ta açılan sergi  alışveriş için gelen ziyaretçilerin ilgisine sunuldu.

Toros Devlet Hastanesi bağlı AMATEM(Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi)’de tedavi gören bireylerin, aldıkları eğitim ardından el emeği ile ürettikleri örgü, takı ve seramik gibi ürünler, SAYA PARK’ta düzenlenen sergide ziyaretçilerine sunuldu.
Toros Devlet Hastanesi ile SAYA PARK işbirliği çerçevesinde, hastanenin Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi’nin danışanlarının hazırladığı el sanatları, takı tasarımı, seramik, dikiş ve nakış ürünlerini SAYA PARK’ın girişinde satışa sunuldu. SAYA PARK olarak alkol ve uyuşturucu madde bağımlılarının bağımlılıklarından kurtulması için gerekli destekleri sağlayamaya devam edeceğiz.
Toros Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Özgür Ozan KARAK, “Biz onların tedavi ve takiplerini yapıyoruz. Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği halinde bazı kurslarımız oluyor. El sanatları, seramik, gibi. Buna benzer kurslar ile onların işlevselliğini olabildiğince artırmak ve onları tekrar topluma kazandırmaya çalışıyoruz.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör