GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-10-2022 00:10   Güncelleme : 29-10-2022 00:10

ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış, Cumhuriyet Bayramı'nı Kutladı

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yıldönümünde tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış, Cumhuriyet Bayramı'nı Kutladı

“Bayramımızı, onurla, coşkuyla kutluyoruz”

“Cumhuriyet ilelebet payidar kalacak”

Türk milletine mutlu, huzurlu, kıvanç dolu bir Cumhuriyet Bayramı dileyen Başkan Kış, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanları saygıyla andı.

Türkiye’nin kurtuluş ateşinin Çukurova’dan yakıldığını kaydeden Başkan Kış, “Ülkemizin kuruluşunun 99. Yıldönümünde tüm vatandaşlarımızın gururla, sevgiyle ve onurla bayramı coşkuyla kutlamalarını diliyorum. Tam 99 yıldır yanan bağımsızlık ateşimiz asla sönmeyecek. Atatürk’ün dediği gibi, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak. Yaşasın Cumhuriyet” diye konuştu.

Cumhuriyetin büyük zorluklarla kurulduğunu, bir milletin yokluklara rağmen yeniden diriliş destanının tüm dünyaya örnek teşkil ettiğini vurgulayan Başkan Hüseyin Kış, “Aziz vatanımızı bizlere emanet eden tüm atalarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. Bizlere düşen görev ulus bilinciyle ay yıldızlı bayrağımızı daha yukarılara taşımaktır. İş dünyası olarak ülkemizin kalkınması, Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ulaşması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala