GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-10-2022 18:22   Güncelleme : 31-10-2022 10:05

Cumhuriyet Çocuk Panayırı'nda Çocukların Coşkusu

Akdeniz Rotary Kulübü, çocuklar için Cumhuriyet Çocuk Panayırı düzenleyerek çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Cumhuriyet Çocuk Panayırı'nda Çocukların Coşkusu

Akdeniz Rotary Kulübü Yenişehir Belediyesi işbirliği ile Mersin Deniz Feneri bahçesinde "Serebral Palsili  Çocuklar yararına düzenlediği  "Cumhuriyet Çocuk Panayırı'na" Kızkalesi Rorary Kulübü ve Olba Rotary Kulübü de stant açarak destek verdi.

Geliri Serebral Palsili Çocuklar için düzenlenen Cumhuriyet Çocuk Panayırı, havanın da güneşli olması nedeniyle çocuklar ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Animasyon ekipleri çocukları eğledirmek için gün boyu etkinlikler düzenlerken, eğitimciler eşliğinde çocuklar resim yaptı, boyama çalışmalarında bulundu. Çocukların yüzlerini, ellerini değişik figürlerle süsleyen resim öğretmenleri büyük ilgi gördü. Çocuklar uzun ip çekerek rakipleriyle boğuştu, Çuval yarışlarına çocuklar yarışırken aileleri alkışlarla destek verdi. Gün içinde tarpet takımı marşlar eşlliğinde panayıra renk kattı. Marşlar okudu. Şarkılar seslendirdi. Satant aralarında mini konser verdi. Gün boyu animasyon ekipleri çocuklara çeşitli aktivelerle günün tadını çıkrmalarını sağladı.

Akdeniz Rotary Kulübü Dönem Başkanı İnci Arıcan, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümünde  çaocuklara "Cumhuriyet Çocuk Panayırı" düzenleyerek , onlara cumhuriyet duygusunu aşılamak, onları bu özel günde bir arada eğlendirmek, güzel bir gün geçirmelerini sağlamayı amaçladı. Düzenlediğimiz Cumhuriyet Çocuk Panayırı gelirinin tamamını Serebral Palsili Çocuklar için bağışlayacağız. Bugüne kadar düzenlediğimiz etkinliklerle çocukların eğitimine destek olmaya çalıştık. Çocuklara eğitim burdları verdik. Bu tür çalışmalarımız Akdeniz Rotary Kulübü üyelerinin destekleriyle sürdüreceğiz" dedi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala