KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 20-04-2019 18:53   Güncelleme : 20-04-2019 21:54

DERYA OTOMOTİV SANAT SOKAĞI ÇOCUK ŞENLİĞİNDE BAYRAM COŞKUSU

DERYA Otomotiv 20 Nisan Cumartesi günü çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Sanat Sokağı Çocuk Şenliği,Animasyonlar, Sürpriz Gösteriler, Müzik, İkramlar, Kermes ve eğlencelerle dolu,etkinlikler düzenledi.

DERYA OTOMOTİV SANAT SOKAĞI ÇOCUK ŞENLİĞİNDE BAYRAM COŞKUSU
DERYA Otomotiv'in  gelenekselleştirdiği Sanat Sokağı Çocuk Şenliği'ne Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış'ın yanı sıra çocuklar,çocukların aileleri,animasyon ekipleri,Derya Grup çalışanları ,yurttaşlar büyük ilgi gösterdi.
 
Çocuklar,müzik eşliğininde çocuk olmanın keyfini çıkarırken,çocuklara sunulan ikramlar,animasyon gösterileri,canlı performasyon etkinlikleri,çocuk oyunları,eğlence doruk noktasında yaşanırken aileleri çocuklarıyla eğlendi.
Derya Otomotiv Sanat Sokağı Çocuk Şenliği,Atatürk'ün manevi huzurunda saygı duruşuyla başladı, İstiklal Marşı şenliğe katılanların büyük coşkusuyla okundu.
 
Derya Grup Çocuk Şenliği'nde çocuklara hitap eden Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış,"Gururla bu yıl 5.incisİ gerçekleştiriğimiz Derya Otomotiv,Sanat Sokağı Çocuk Şenliğine hepiniz hoşgeldiniz.Ulu Önder Atatürk'ün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza  armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu çocuklarımıza doyasıya yaşatabilir bir hayat yaşatmak hepimizin görevidir. 5.Geleneksel Derya Otomotiv Sanat sokağı şenliklerine hoş geldiniz.

   Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyada çocuklara ithaf edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını mutluluk, onur ve büyük bir heyecanla 99.yılını kutluyoruz.

   Siz değerli çocuklarımız Atatürk’ün kurduğu bu ülkede sağlam ve sarsılmaz cumhuriyet ilkelerini benimseyen, onurlu ve bunun bilincinde olan bireyler olarak yaşamanızı temenni ediyorum.


  Sevgili çocuklar bugün burada gönlünüzce eğlenin. Şiirlere, şarkılara katılım sağlayın. Mutlu olun. Umarım hayatınız boyunca bu kutlama anılarınızda yer alır. Sizleri seviyoruz."dedi.
  Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış,çocukların coşkusuna katılarak,onlara ikramlarda bulunurken,alkışlarla onlara eşlik etti.
Derya Otomotiv,Sanat Sokağı Çocuk Şenliği,akşam saatlerine kadar coşkusundan bir şey kaybetmeden devam etti.Çocuklar kendilerine armağan 23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramının tadını eğlenerek çıkardı.
Derya Otomotiv,Sanat Sokağı Çocuk Şenliği kapsamında resim sergisi düzenlendi.Şenliğe katılan santçılar Sanat Soğacı duvarlarına çocuklarla birlikte resimler yaptı.
Derya Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış,katkılarından dolayı sanatçı Hafize Bilgin Hazar ve Şeyda Aydın'a teşekkür plaketi verdi.
Şenlikler gün boyu devam etti.
Salih Pala
MERSİN KENT HABER
PalaPala