GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-12-2022 12:07   Güncelleme : 06-12-2022 12:07

Diyarbakırlılar, DİTAV Mersin'de Buluştu

Diyarbakırlılar, Mersin İş Dünyası, sosyal ve Kültürel yaşamında etkin rol oynamaya devam ediyor.

Diyarbakırlılar, DİTAV Mersin'de Buluştu

VAKIF Merkez binasında DITAV MERSİN Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun GÜNDÜZ ile buluşan Diyarbakırlılar lezzetli bir Çiğköfte Partisi eşliğinde keyifli sohbetler yaptılar.

Başkan GÜNDÜZ ‘ün hoş geldin mesajı sonrası katılımcılar tek tek ve kısaca kendilerini tanıttılar. 

Katılımcılar Diyarbakır’da çocukluk ve gençlik yıllarında yaşadıkları neşeli hatıralarını paylaşıp koyu bir sohbete koyuldular. 

Taner TANYİĞİT ‘in sponsor olduğu Çiğköfte servisi sonrası katılımcılardan Mehmet Ali bey okuduğu şiirler ve Türkçe, Kürtçe şarkılarla katılımcı Diyarbakırlılara keyifli anlar yaşattı. 

Yönetim Kurulu Üyeleri Prof Dr Aziz KARADEDE , Saadettin KÖKSAL , Eczacı Ahmet AKDAĞ, Dr Mustafa ERİM, Aziz DEMİR, Naci DURMAZ, Muzaffer ERİM, 
Arif ÖZDEMİR, Aziz AKGÜL, Sinan İDİŞ, Süleyman IŞIK , İhsan GÜZEL, Taner TANYİĞİT , Adnan ELÇİN, İbrahim DEMİR, Fesih ŞEN, Arslan ÇAKIR, Saliha ADICAN  ve 100 e yakın üyenin iştirak ettiği toplantı yaklaşık 3 saat sonra ; fotoğraf çekimiyle sona erdi. 

DİYARBAKIR VAKFI DİTAV MERSİN Başkanı Ferudun GÜNDÜZ , Vakıf Merkezinin haftanın 6 günü tüm Diyarbakırlı hemşehrilerinin hizmetinde olduğunu belirterek Ctesi günleri öğleden sonraları ise  farklı etkinliklerle buluşmaya ve hemşehrilerimiz arasındaki dostluğu geliştirmeye devam edeceğiz dedi.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör