SAĞLIK
Giriş Tarihi : 10-11-2023 08:58   Güncelleme : 16-12-2023 16:19

"Futbolcu fabrikasıyız"

Türk futboluna, Türk halkına ve İzmir’e güzel hizmetler sunmak istediklerini söyleyen Pervane,

 

Türk futboluna, Türk halkına ve İzmir’e güzel hizmetler sunmak istediklerini söyleyen Pervane, "Altay, Türk futboluna gerek milli takıma gerek Türk futboluna çok büyük hizmetler vermiş bir kulüp. Altyapısı çok iyi olan çok güzel hizmetlerde bulunan bir altyapıya sahip. Büyük Altay hizmetlerine buradan devam edecek. Altyapıda ülkemizde bir numarayız. Türkiye’nin futbol fabrikasıyız" dedi.

Başkan Soyer: "Böyle bir dönemde görev almak cesaret ister"

Altay yönetim kurulunun ziyaretinden dolayı memnunluk duyduğunu belirten Tunç Soyer, "Altay, İzmir’in çınarlarındandır. İzmir’e iz bırakmış, İzmir’in tarihinde yer almış bir futbol kulübüdür. Öncelikle kutluyorum. Bu zor dönemde böyle bir görevi üstlenmek hem cesaret hem vizyon ister. Objektif olarak dışarıdan bakan bir göz olarak söylüyorum. Bunlar olmasa bu kadar büyük bir yükün altına kimse girmek istemez. Hem geleceğine inandığınız için hem de o cesareti gösterdiğiniz için tebrik ediyorum sizi ve tüm yönetim kurulunu kutluyorum" diye konuştu.

tipobet bonuslar İzmirlilerin sahip çıkacağı bir tasarım yapmamız lazım. Bu kurumları, ticaret odası, sanayi odası, organize sanayi bölgelerinin desteklemesi lazım. Türkiye’nin birçok yerinde böyle oluyor. Ama İzmir’de yok. Bence bu yapısal meseleyi önce çözmemiz lazım. Yani bu bir holding kurmak mıdır? Bu başka bir çözüm müdür? Bilmiyorum. Sadece eksikliğini hissettiğim bir şeyi söylüyorum. Burada bir boşluk var. Yani niye siz tek başınıza bu hikayenin altından kalkmaya talip olup, tek başınıza bütün yükü üstlenesiniz?" açıklamasında bulundu.

 

EditörEditör