SPOR
Giriş Tarihi : 11-10-2021 19:42   Güncelleme : 11-10-2021 19:42

GSK KADIN VOLEYBOL TAKIMI, BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ’Nİ 3-2 YENDİ

Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Voleybol Takımı, ligin ilk haftasında ilk galibiyetini aldı. Voleybol ekibi, evinde konuk ettiği Bahçelievler Belediyesi’ni 3-2 yendi.

GSK KADIN VOLEYBOL TAKIMI, BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ’Nİ 3-2 YENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Kadın Voleybol Takımı, mücadele ettiği Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’ne hızlı başladı. Kadın Voleybol Ekibi, ligin ilk haftasında oynadığı maçta ilk galibiyetini aldı.

2021-2022 Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’nde Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübü’nü evinde ağırlayan GSK Kadın Voleybol Ekibi, 3-2’lik galibiyetle sahadan mutlu ayrıldı. Ligin ilk haftasında oynadığı karşılaşmada 5 setin sonunda 3-2 galip olan Kadın Voleybol Ekibi, lige galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak gönderici, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez.

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala