YAŞAM
Giriş Tarihi : 07-12-2023 17:48   Güncelleme : 10-12-2023 14:50

GÜLCAN KIŞ, TARIM İŞÇİLERİNİN SORUNLARINI MECLİSE TAŞIDI

Tarım işçilerinin kaderine terk edildiğini söyleyen CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, işçilerin çalışma saatlerinde düzenleme yapılması talebini TBMM’ye taşıdı.

GÜLCAN KIŞ, TARIM İŞÇİLERİNİN SORUNLARINI MECLİSE TAŞIDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak tarım işçilerinin sorunlarına dikkat çekti.

Kış, “Türkiye'nin en önemli tarım kentlerinden biri olan Mersin'de tarım işçilerimiz yaşadıkları sorunlar konusunda kaderlerine terk edilmişlerdir. Bu sorunların başında da çalışma saatleri gelmektedir. Başta Çukurova bölgemiz olmak üzere ülkemizin birçok ilinde tarım işçilerimiz zor koşullarda yaşam mücadelesi vermektedirler. AKP Hükûmetinin 21 yılda tarımı bitiren politikaları üreticilerimizi de bu alanda çalışan işçilerimizi de mağdur etmeye devam etmektedir” dedi.

Mersin’deki ziraat odalarının yetkilileriyle mecliste bir araya geldiklerini, tarımda yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerini değerlendirdiklerini anlatan Gülcan Kış, “Tarımdaki işçilerin çalışma saatleri konusunda gerekli düzenlemelerin yapılmasını talep ediyorlar. Bu noktada ne yapılacağı konusunda Cumhuriyet Halk Partisi olarak üzerimize düşeni yapacağız” şeklinde konuştu.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör