KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 23-04-2024 21:26   Güncelleme : 24-04-2024 12:45

Güldem Kervan Sanat Atölyesi'nden Bahar Sergisi Açıldı

Akdeniz Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi, İçel Sanat Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen "Bahar Sergisi" büyük ilgi çekti.

Güldem Kervan Sanat Atölyesi'nden Bahar Sergisi Açıldı

İçel Sanat Kulübü M. İlhan A. Uğural Salonu'nda gerçekleştirilen "Bahar Sergisi" etkinliğine Mersin Tivaret Borsası Başkanı Ömer Abdullah Özdemir, Akdeniz Karacaoğlan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Faik Sözer, Büyükşehir Başkan Danışmanı Bedrettin Gündeş, İSK Başkanı Fatih Alkar,  Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Nermin Meram, sergide resimleri bulunan kursiyerler ile sanat dostları büyük ilgi gösterdi.

Ticaret Borsası Başkanı Özdemir, Mersin'de sanat ve sanatçılar için Mersin'de çok uygun bir iklim olduğunu, İçel Sanat Kulübü Başkanı ve  Üyeleri sanatı alanında  gösterdikleri çabaları takdirle karşıladığını ifade ettiği açılış konuşmasında "Mersin Ticaret Borası olarak düzenlediğimiz Mersin Narenciye Festivali'nde sanatsal etkinliklerin yer alması için gayret gösterdiklerini, resim stantlarına yer temininde bugüne kadar kolaylık sağladık, sanatçılarımıza ilgi  gösterdik. Sanatın yaygınlaştırılması için destek olmayı sürdüreceğiz." dedi.

Akdeniz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Çoban, Halk Eğitim Merkezleri, vatandaşın sanatsal etkinliklerde bulunması için her türlü destek ve katkıyı yaptıklarını ifade etti.

Resim Öğretmeni Güldem Kervan, Bahar Sergisi'nde bu yıl katılan 14 kursiyerin  bahar  temalı 60 resim çalışması yer aldığını belirtti. 22-26 Nisan tarihleri arasında açık kalacağını ifade eden Kervan, 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kutlayarak,  sanat severleri sergiye davet etti.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

EditörEditör