KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 25-09-2022 11:12   Güncelleme : 25-09-2022 11:12

HAKAN ALTUN, KARADUVAR BALIK FESTİVALİ'NDE HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Akdeniz Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği ve her yaştan binlerce vatandaşın ziyaret ettiği Karaduvar Balık Festivali heyecanı, sevilen sanatçı Hakan Altun’un hayranları için verdiği konserle yerini coşkuya bıraktı.

HAKAN ALTUN, KARADUVAR BALIK FESTİVALİ'NDE HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Lezzetin eğlence ile buluştuğu ve iki gün sürecek festivalin ilk gününde binlerce vatandaş, aileleri ve sevdikleriyle birlikte Karaduvar sahiline akın etti. Vatandaşlar, ikram edilen sardalya-ekmek ve şalgamdan almak için sahilde uzun kuyruklar oluşturdu. Sanatçıların müzik dinletileri, ödüllü bilgi yarışmaları, şampiyon sporcuların performansı, çocuk etkinlikleri, sihirbazlık gösterileri ve halk oyunları ile daha da renklenen geleneksel Karaduvar Balık Festivali’ne şehir dışından da birçok kişi katıldı.

Karaduvar esnafı, festivalin yarattığı hareketlilikten memnun…

Balık festivalinden duydukları memnuniyeti dile getiren Karaduvar Mahallesi esnafı ve alanda stant açarak satış yapan kadınlar ve gençler, etkinliğin; hem bölgenin tanıtımına hem de ekonomik canlılığına büyük katkı sağladığını belirterek Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’ı takdir ve tebrik ettiler.

Yoğun ilgi çeken etkinlik sayesinde mahallelerinde oluşan kalabalık sayesinde çok iyi satış yaparak kazanç elde ettiklerini söyleyen Karaduvar esnafı, balık festivalinin gelecek yıllarda da mutlaka devam etmesi gerektiğini dile getirdiler. Özellikle gençler ise hem festivali çok beğendiklerini belirtirken, Hakan Altun’un vereceği konseri de sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

Festival alanına insan akını, akşam saatlerinde daha da arttı

Akşam saatlerinde düzenlenen sanatçı Hakan Altun’un konserini dinlemek için festivalin organize edildiği Karaduvar sahiline binlerce vatandaşın akını aralıksız devam etti. Kalabalık nedeniyle festivalin düzenlendiği alanda yer bulamayan yüzlerce kişi, deniz kenarında kumların üzerine oturup şarkılara eşlik etti. Kimi mahalle sakinleri ise evlerinin damına çıkarak sanatçının şarkılarını dinlerken, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da konsere eşi Behiye Gültak ile birlikte katıldı.

Binlerce kişi konseri dinlemek için alanı doldurdu

Konserin sonuna doğru sahneye çıkarak Karaduvar Balık Festivali’ne katılımı nedeniyle Hakan Altun ve ekibine teşekkür eden Başkan Mustafa Gültak, sanatçıya çiçek takdim etti. Sanatçı

Hakan Altun da festivale katılıyor olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi, davet nedeniyle Başkana teşekkür etti. Başkan Mustafa Gültak, ardından Hakan Altun ve konseri dinlemek için sahili dolduran binlerce vatandaşı kendi çektiği selfi ile ölümsüzleştirdi. Hayranlarının ısrarı üzerine uzun süre sahnede kalan sevilen sanatçı, duygu dolu şarkılarını söyleyip hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı.

Akdeniz Belediyesi’nin, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da katkılarıyla bu yıl 3’üncüsünü organize ettiği, lezzetin ve eğlencenin bir arada olduğu Karaduvar Balık Festivali coşkusu bugün de devam edecek.

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala