KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 22-01-2024 20:36   Güncelleme : 22-01-2024 23:49

İçel Sanat Kulübü Başkanı Fatih Alkar, Güven Tazeledi

İçel Sanat Kulübü (İSK) Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Fatih Alkar, yeniden İSK Başkanı oldu.

İçel Sanat Kulübü Başkanı Fatih Alkar,  Güven Tazeledi

İçel Sanat Kulübü'nün hafta sonu seçimli olağan genel kurulunda tek liste ile yapılan seçimde İSK Başkanı Fatih Alkar güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Divan Kurulu Başkanlığını Ömer Abdullah Özdemir yaptığı olağan genel kurulda  İSK Başkanı Fatih Alkar, Büyükşehir Başkan Danışmanı Bedrettin Gündeş, ALDO Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan, Mersin SMMMO Başkanı Emin Levent Türkili,  İSK Kurucu Başkanı Semihi Vural,  Fazıl Tütüner, Sedat Aydöner'in yanı sıra önceki dönem başkanları, SanKulüp Üyeleri katıldı.

İSK Olağan Genel Kurulu'nda İSK Başkanı Fatih Alkar, kendine gösterilen güvene teşekkür ederek, kent adına yürüttükleri sanata ve sanatçıya desteklerinin artarak süreceğini ifade etti.  Alkar, İSK kurulduğundan beri  Mersin'de sanat ve kültüre katkı vermeye devam ediyor. Yeni dönemde de hedeflenen projelerini bir bir yerine getirme gayreti göstereceğiz. Kuruluşundan bugüne   büyük emek veren kurucu başkanımız Semihi Vural'a, görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyelerine,teşekkür etmeyi bprç bilirim. Yaşamını kaybeden İSK Başkanlarımızı da saygıyla anıyorum.." dedi. 

İSK Yeni Yönetim Kurulu:

1-Fatih Alkar (Başkan)

2-Sedat Kutlu

3-Baha Sadık Akıner

4-Turhan Haşimoğlu

5- Ali Işınak

6-Dutgu Deniz Demirel

7-Funda Berfin Şamat

8-Alihan Demir

9-Güldem Kervan

Denetleme Kurulu

1-Zekeriya Yüce

2-Nuriye Karaoğuz

3-Ercan Güneş

Disiplin Kurulu

1-Halis Gönen

2-Ali Kiper

3-Zarife Pire

MERSİN KENT HABER

EditörEditör