SİYASET
Giriş Tarihi : 18-01-2024 20:16   Güncelleme : 18-01-2024 20:46

İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, MGC'nde Açıklamalarda Bulundu

İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, İYİ Parti Mersin milletvekili Burhanettin Kocamaz ile birlikte Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde (MGC) açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, MGC'nde Açıklamalarda Bulundu

İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, 8. Bölge Teşkilat Koordinatörü Yetkin Öztürk, İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin ve İyi Parti Mersin İl Teşkilatı ile birlikte Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. MGC Başkanı R. Kaya Tepe ve gazeteciler ziyarette hazır bulundu.

MGC'nde açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı en kısa zamanda açıklayacaklarını belirtti. 20 Şubat 2024'e kadar sürelerinin olduğunu ifade eden Yılmaz, İYİ Parti'nin kuruluş amaçları doğrultusunda hareket edeceklerini belirterek en doğru kararı alacaklarını ifade etti.

Ülke gündeminin sık sık değiştiğini ekonomiden siyasete, emekli zamları, alım gücünün azalması, ülke gelir gider açığı, PençeKilit harekatı, şehitler, uzaya gönderililmesi planlanan astronota kadar halkın gündemindeki konuları değerlendirdi. Yerel seçimlerde itifak yapmadan İYİ Parti'nin seçimlere hazırlandığını açıkladı.

Yılmaz, ülke gündemindeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, yerel seçimlerin sonuçları iktidara bir uyarı olacağı için yerel seçimleri çok önemsediklerini söyledi.

İYİ Parti Mersin milletvekili Burhanettin Kocamaz, yerel basın görevini en iyi biçimde yaptığını, "yandaş medya" halkın doğru haber almamasına engel olduğunu, toplumun sesi, gözü kulağı olan basın mensuplarına büyük sorumluluk düştüğünü dile getirdi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör