YAŞAM
Giriş Tarihi : 25-10-2022 17:59   Güncelleme : 15-11-2022 15:23

Kirpik Lifting

Kirpik lifting uygulaması ile kirpiklerinize hacim kazandırmak ve çok daha sağlıklı bir görünüme sahip olmak mümkün olacaktır.

Kirpik Lifting

 

Kirpik lifting uygulaması ile kirpiklerinize hacim kazandırmak ve çok daha sağlıklı bir görünüme sahip olmak mümkün olacaktır. Eski bir uygulama olarak kirpiklere maskara sürmek ve öylece dışarı çıkmak artık günümüzde demode denebilecek kadar eskide kalmıştır. Maskaranın vermiş olduğu kıvrık ve gergin görünüm sonuç olarak geçici bir çözümdür. Günün sonunda maskaradaki su bazlı ve kalıcı olmayan boya, ya akacak ya da ciltten arındırılacaktır. Ancak kirpik lifting yapıldığı zaman bu kalıcı bir çözümdür ve son derece kullanım rahatlığı sağlar.

Kirpik Lifting Nedir?

Kirpik Lifting nedir sorusu ile kalıcı makyaj teknikleri söz konusu olduğunda sık sık karşı karşıya gelmekteyiz. Kalıcı makyaj uygulamaları içinde son moda olan kirpik liftingin tam olarak ne anlama geldiğini en açık ve anlaşılır biçimde açıklayacak olursak, bu işlem kirpikleri kaldırma ve kıvırma yöntemidir diyebiliriz.

Kirpik Lifting Kalıcı Mıdır?

Kirpik lifting kalıcı mıdır? Konusuna gelecek olursak bu soru da kirpik lifting konusu hakkında en çok merak edilen sorulardan biridir. Kalıcı lifting uygulaması uzun bir süre için kalıcı olacaktır. Ancak etkisi 2 ya da en fazla 3 ay gibi bir zaman zarfı içinde sona erecektir.

Kirpik Lifting Yaptıranlar

Kirpik lifting yaptıranlar bu uygulamanın rahat olduğunu fark edip düzenli olarak yaptırmaya devam etmektedir.

Kirpik Lifting Fiyatları

Kirpik lifting fiyatları için Tırnak Butik ile iletişime geçebilirsiniz.

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala