GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-12-2021 18:14   Güncelleme : 01-12-2021 18:14

KKTC Mersin Başkonsolosu Mendeli TEMAD Mersin'e Ziyarette Bulundu

KKTC MERSİN Başkonsolosu Zalihe Mendeli, beraberinde Muavin Konsolos Serdar Tayançı ve Turizm koordinatörü Kazım Türkkan ile birlikte Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) üyelerine il binasında ziyarette bulundu.

KKTC Mersin Başkonsolosu Mendeli TEMAD Mersin'e Ziyarette Bulundu

 

TEMAD Mersin İl Başkanı Halil Kur tarafından karşılanan KKTC Mersin Başkonsolosu Mendeli, yeni il binasını gezerek incelemelerde bulundu. Emeği geçenlere teşekkür ederek "Hayırlı oldun" dedi.

Mendeli, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kalbini ihtiva eden Astsubaylarımız her şeyin en iyisine layıktır. Sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyum. K.K.T.C Mersin Başkonsolosluğu olarak her daim biriz beraberiz. Böyle bir yerleşkeyi hayata geçirerek vatanımız için, bayrağımız için hayatlarını hiçe sayarak canlarını feda eden şehitlerimizi, gazilerimizin aziz hatıralarını ve toplumun tüm katmanlarını yaşattığınızdan dolayı sizleri tebrik ederim." dedi. Mendeli, başarı dileğinde bulundu.

TEMAD Mersin İl Başkanı Halil Kur, "Başkonsolosumuz Sayın Zeliha Mendelibaşta olmak üzere tüm ekip arkadaşlarına bu nazik ziyaretleri için camiam adına çok teşekkür ediyor. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum."  dedi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala