YAŞAM
Giriş Tarihi : 30-12-2023 18:28   Güncelleme : 30-12-2023 18:28

LOSEV'den Akdeniz'de 'Mutlu Ol' Paneli

Akdeniz Belediyesi’nin destekleriyle, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından yürütülen ‘Mutlu Et Projesi’ kapsamında, kanser hastalarına ve ailelerine yönelik panel gerçekleştirildi.

LOSEV'den Akdeniz'de  'Mutlu Ol' Paneli

Akdeniz Belediyesinin destekleri ile LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Adana İrtibat Ofisi tarafından düzenlenen; Lösemi ve Kanser Hastaları ve ailelerinin katıldığı panel, belediyenin konferans salonunda düzenlendi. Etkinlikte, LÖSEV Adana Sosyal Hizmet sorumlusu Gül Şahin, lösemi ve kansere yeni yakalanan çocukların ailelerine, vakfın yardım süreçleri ve 25 yıllık hikayesi hakkında bilgiler aktardı.

Panelde; Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde görevli Uzman Psikolog Gülnihal Bilim ise, ‘Kanserde Psiko-Sosyal Uyum’ başlıklı sunumunda, kanser süreci ve sonrasında sosyal uyumu kolaylaştırmak için gereken yöntemlerden bahsederek katılımcılara bilgilendirmelerde bulundu.

Panel, toplu fotoğraf çekiminin ardından, LÖSEV tarafından ailelere mutlu et paketlerinin verilmesiyle sona erdi.

Mutlu Et Projesi Hakkında…

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), yürüttüğü 'Mutlu Et Projesi' kapsamında, yıl boyunca hayırseverlerden topladığı etleri, özel paketlerde ve taze bir şekilde yıl boyunca saklayıp, Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi hastalara ve ailelerine ulaştırıyor.

EditörEditör