GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-04-2024 22:25   Güncelleme : 03-04-2024 22:25

MERSİN 29 EKİM KADINLARI DERNEĞİ'NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

29 Ekim Kadınları Derneği’nde 26 Mart 2024 tarihinde görev değişimi yaşandı. 29 Ekim Kadınları Derneği Mersin Şubesi Kurucu ve ilk dönem dernek başkanlığı yapan Muazzez Benzetsel koltuğu Nezihe Oktay’a bıraktı.

MERSİN 29 EKİM KADINLARI DERNEĞİ'NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

29 Ekim Kadınları Derneği Mersin Şubesi. 20 Mart 2024'te yapılan  olağan genel kurulunda yeni yönetim kurulu seçildi.

YENİ YÖNETİM KURULU:

 Nezihe Oktay, Helen Aksoy, Emel Tatlıcı, Müjgân Güraslan, Elife Akgün, Şenay Özel, F.Saadet Bilir, Suna Kılıççı, İlknur Akkul ve Tülay Kahraman'dan oluştu.

oluşan yeni yönetim kurulu ilk toplantısını 3 Nisan 2024 Çarşamba günü Mezitli Kent konseyinde Nezihe Oktay başkanlığında  yapmıştır.

29 Ekim Kadınnları Derneği Başkanı Nezihe Oktay, genel kurula hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında, Dernek olarak amaçlarının, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş çalışan ve emekli olan üyelerin bir araya gelerek dayanışmayı güçlendirmek olduğunu ifade ederek  ‘’ Misyonumuz Cumhuriyet devrimlerinin kadının toplumsal yaşama eşit katılımı için açtığı yolu izleyerek genelde insan hakları, özelde kadınların haklarını savunmak, toplumsal eşitlik bilinci yaratmak, kadın ve çocukların her türlü şiddetten korunması için çalışmaktır.’’ ifadelerine yer verdi.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör