GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-12-2022 18:44   Güncelleme : 05-12-2022 18:44

MERSİN POLİSİ KÖKÜNÜ KURUTUYOR

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde üreten ve taşını yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

MERSİN POLİSİ KÖKÜNÜ KURUTUYOR

Yapılanan açıklamada, "Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda, uyuşturucu madde ürüten ve satan şahısların tespit edilmesiyle birlikte şüpheli şahısların belirlenen adreslerine operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyon neticesinde;

Mezitli ve Yenişehir ilçelerinde iki ayrı adreste, yurtdışından özel ekipman ışıklandırma sera sistemleri, özel toprak, güpre kimyasallar ve genetiği değiştirilmiş hint keneviri skank ve marihuana diye tabir edilen esrar maddesi getirip evde özel düzenek kurarak yetiştirdikleri tespit edilmiştir. Yapılan operasyonda iki şüpheliye ait sera haline getirilmiş apartman dairelerinde bulunan evlerinde yapılan aramalarda 63 kök hint keneviri, 4 kilo 260 gram Mariyuana esrar maddesi ışıklandırma, ısıtma, ikilemdirme sistemleri özel düzenekler gübre ve kimyasallar ele geçirilmiştir. Şüphelilerden adliyeye sevk edilen O.N tutuklanmış ,Y.B de adli kontrolle serbest bırakılmıştır."

EditörEditör