KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 16-10-2017 00:13   Güncelleme : 16-10-2017 00:13

Mersin'de Zuhal Olcay Rüzgarı Esti

Mersin Divan Otel'de Zuhal Olcay'ın sahne aldığı akşam, Ahmet Baran ve Ekibinin bir birinden güzel ezgileri seslendirdiği şarkıları müzik severleri ısıtırken geceye; Baran sanat akşamında Mozart'ın Türk Marşı ayakta alkışlanırken,Mersinli müzik severler Baran'a destekleri müthişti,ayakta alkışlandı .Zuhal Olcay sahneye çıkışında salonu dolduran hayranaları sanatçıyı ayakta alkışlayarak karşıladı.

Mersin'de Zuhal Olcay Rüzgarı Esti

Zuhal Olcay Mersin'de Hayranlarına Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Mersin Divan Oteli Balo Salonu'nu dolduran sanatseverler Sonbaharın hüzünü akşamında Zuhal Olcay ile Mersin akşamı yaşadı.

Gecede Zühal Olcay'ın sahne alması,hayranlarını tek kelimeyle büyüledi. Bir birinden güzel şarkılar dillenirken,bu gecenin atmosferine  Zuhal Olcay performansı,unutulmaz gecenin şarkılarla başladığını gösterdi.

"Aşk Bana Yalan Gelir"," Hayat Bazan Çok Kısa","Boş Vermişim" ayakta alışlarla sürerken "Çoktandır Anladım" ,"El Gibi"(Nebir ses ne bir haber) şarkıları danslarla sürerken,büyülü müzik akşamı nasıl sona erdiğini anlamadı. Alkışlarla sahneden ayrılan Olcay'a sevgi seli ayakta alkışlarla sürdü.

Baran'ın üstün performansıyla başlayan müzik akşamı Zuhal Olcay'ın yaşama sinen unutulmaz şarkılarıyla   geceye damgasını vurdu.

Mersin Divan Oteli'nde Ekim Pazar akşamında Divan Oteli Sonbahar Konserlerinden  Zuhal Olcay konseri böyle sona erdi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala