SPOR
Giriş Tarihi : 07-09-2020 21:59   Güncelleme : 07-09-2020 21:59

Mezitli’de Hafta Sonu Tenis Turnuvası Yapıldı.

Türkiye Tenis Federasyonu, Mezitli Belediyesi Hafta Sonu Senyör Tenis Turnuvasında başarılı olan sporcular kupalarını kaldırdı. Son derece çekişmeli maçların oynandığı yoğun ilgi gören Aratos Spor Tesislerinde gerçekleşen turnuva kadar ödül töreni de büyük heyecana sahne oldu.

Mezitli’de Hafta Sonu Tenis Turnuvası Yapıldı.

 

Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ve Mezitli Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 4 gün süren turnuvaya 9 farklı kategoriden 60 tenisçi katıldı.

‘BU TÜR TURNUVALAR SEVİYEMİZİ ÖLÇMEDE ÖNEMLİ OLUYOR’

Adana, Gaziantep ve Hatay'dan katılımların olduğuna dikkat çeken Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlkim Tahinci, “Kulüp olarak Mezitli Belediyemizin desteğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemizin bize sunduğu sonsuz imkanları doğru kanalize ederek ilçemizi ve ülkemizi uluslararası platformlarda temsil edecek sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bu konuda tesisleşmeyi tamamladık. Her yaştan farklı branşlarda kurslarımız devam ediyor. Çalışmalarımızdaki başarılarımızı da bu tür turnuvalarla ölçme şansımız oluyor. Başkanımız Neşet Tarhan başta olmak üzere destek veren herkese ve katılan tüm sporcularımıza teşekkür ederim” dedi.

MEZİTLİ SPORDA ÇOK ÖNEMLİ BİR NOKTAYA GELDİ

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli’ye Aratos Spor Tesisleri gibi çok önemli spor tesisleri kazandırdıklarını dile getirdiği açıklamasında, "Mezitli artık çok önemli turnuvaları yapabilecek bir seviyeye geldi. Bugün olduğu gibi artık farklı şehirlerden sporcular gelerek, Mezitli’de ki turnuvalara katılıyorlar.

Çok büyük turnuvalar artık tesislerimizde başarıyla gerçekleştiriliyor. Sporcularımız uluslararası ve ulusal yarışmalarda Mezitlimizi başarıyla temsil ederek önemli dereceler alıyorlar.

Milli takıma sporcular gönderiyoruz. İnanıyorum ki kısa sürede Mezitli Belediyespor kulübümüzün çalışmaları ile çok daha büyük başarılara imza atacağız. Her alanda sporcular bizleri gururlandıracaklardır" dedi.

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala